Cerenkrc beydossss 2025 doğumlu çocuğa her ay 5 binmi yatırcaklar ben tek seferlik diye biliyordum her ay yatırılcaksa iyi ozman
beydossss Cerenkrc 3.çocuksa eğer her ay 5 bin 2.çocuksa eğer her ay 1500 ilk çocuk tek seferlik 5 bin
Cerenkrc beydossss Benim 2011 doğumlu çocuğun var Allah nasip ederse ikinciside Ağustos sonu doğucak yani ben tek seferlik 5 binmi alıcam
Elifmehmetemin beydossss çok iyi valla güle güle harca canım peki doğum dan sonra bebeğin kimliğiyle başvuru yapılıyor dimi yanlış bilmiyorum benim de 3.cu bebeğim dogucak
Asyasel1720 beydossss peki hesabım olsa para oraya mı yatar hani illa gidip parayı nakit mi almak gerekiyor
Elifmehmetemin beydossss anladım cnm peki sadece yeni doğan mu diğer 2 çocuğumun da bilgileri lazım mı doldurmak gerekiyor mu
Elifmehmetemin beydossss tamam canım teşekkür ederim doğuma az kaldı benimde 30 haftalık olduk çok şükür
Elifmehmetemin beydossss amin aminn inşallah canım sağolasın maşallah ne güzel darısı başımıza inşallah 🤲😊
cauuv1 beydossss ocakta yürürlüge girmedi mi zaten geriye dönük derken kasım aralıkta yoktu ki bu kusura bakmayın anlayamadım tam
beydossss cauuv1 Nisan da yürürlüğe girdi 2025 de doğum yapanlara vermeye başladılar bende ocakta doğum yaptım 28 mayısta 4 aylık yattı