beydossss Nurcanyokus6 e devletten doğum yardımı kısmından doğumdan sonra yapılıyor çocuğun kimlik bilgileri lazım
melikegkbltt__ Ay kızlar beni aydınlatır mısınız şimdi ben yüksek ihtimalle Kasım ayında doğum yapacağım ve ilk çocuğum, Kasım ayında sadece 1 defaya mahsus 5 bin tl mi alicam yoksa farklı mı kafam karıştı açıkçası 😄😄
mucizemgelsin61 Başvuru çıkmıyor ya doğum yardımu yazıyorum yok iki aşamalı giriş yok kayıtlı cihaz işlemleri alakasız şeyler çıkıyor😒 anlamadım
48sibel mucizemgelsin61 e devlette iki asamali giriş getirmişler bende giremiyordum pttye git ondan yapıyorlar 4 tl veriyorsun yani telefonuna onay kodu geliyor o şekilde giriş yapıyorsun e devlete
mucizemgelsin61 Arkadaşlar ben daha önceden başvuru yapmıştım şimdi talep durumuna baktığında onaylanmıştır diyor şimdi nasıl yapıyoruz bundan sonra nerden alıyoruz parayı
mucizemgelsin61 48sibel Teşekkürler onu yaptım ama parayı nasıl alıyoruzki onaylanmış benim başvurum önceden başvurmuştum
asafmom-22 Bir oğlum var şimdi ikizlerim olacak gelecek ay nasipse 2. Çocuk olarak mı sayılacaklar yoksa 3 mü 😀 Bilen varsa aydınlatabilir mi acaba