beydossss Filtekahvee benim 3. Çocuk ocakta doğdu canım ocaktan nisana toplu yatırdılar ilk bebeği olanlara beşbin tl tek seferlik
Cerenkrc beydossss Benim 2011 doğumlu çocuğun var Allah nasip ederse ikinciside Ağustos sonu doğucak yani ben tek seferlik 5 binmi alıcam
Defnem06 Arkadaşlar merhaba, bu ay da doğum parasını almaya devam eden oldu mu? Benim oğlum haziran 7 de 3 aylık oldu yatmış mıdır bu ayki doğum yardımı parası hiç çeken oldu mu sonradan?
Mucizee80 Defnem06 bankada mesaj gelecek o kodla ATM’den çekeceksiniz dediler daha mesaj gelmedi büyük ihtimalle yattığı zaman mesaj gelecek
ikimelekannesi___ beydossss bu paranın herkese yattığı doğru mu yoksa reddedildiği oldumu benimde 3 gebelik bu para verilirken maddi duruma ya da herhangi bişeye falan bakılıyor mu
Evremmmerve beydossss bu memurlar için mi yeni kanun mu ben şimdi temmuzda 2.cocugumu dogurcam şimdiden başvuru yapmalı miyim
beydossss Evremmmerve hayır 2025 de doğum yapan herkes için geçerli bebek doğduktan sonra başvuru yapılıyor
irmak12345 beydossss benim başvurum onaylanmış görünüyor sonrasında yatması için bekleyecek miyim daha? Bir de nereye yattı nereden çektiniz parayı
beydossss irmak12345 ilköğretim ailem uygylamasından takip edin orda ödeme listesi çıkıyor halkbankasından çekeceksiniz
Asyasel1720 beydossss merhaba paranızı nereden aldınız acaba ptt mi halkbank mı ? Halkbankta hesabınız varsa oradanda alınıyormuş sanırım
Masal2021 beydossss peki bişey diyecem belki bilginz vardır tüm annelere ki veriyorlar 3. Çocuk için yoksa sadece durumu kötü olanlarami eşimin üstüne abisinin iki dükkanı kayıtlı bizim değil ama eşimin adına olduğu için devlet gözünde durumumuz iyi bu bizi etkilermi
Asyasel1720 beydossss peki hesabım olsa para oraya mı yatar hani illa gidip parayı nakit mi almak gerekiyor