RadyoaktifMom bebek_29 listelere bakıyorum dediğim gibi yeni doğum yapan arkadaş kuzen hepsine danışıyorum en çok ne gidiyor ne lazım diye
Poyraz-1 Ben 5 aylıkdan sonra almaya başlamıştım ilk hamileliğim ve alışveriş için çok sabırsızlanmıştım 😀 şuan 7 aylığım ve hala ufak tefek eksiklerim var
Tugba29_ bebek_29 ben ilk hamileliğimdede son zmnlar almıştım tercih senin tabiki üçüncü erkek oldugu için eksiğim çok fazla yok yavas yavas alıyorm 31 haftalığım
Zeynep3434_ Ben 28 haftayim, ufak tefek biseyler aliyorum birkac haftadir. Bayramdan sonra buyuk alisverise cikcam. 20den sonra kendimi zor tutuyorum valla 😂.
Arzu3301 bebek_29 bebek_29 bende 26 haftalıkken başlamıştım tabi öncesinde hevesle bi kaç kıyafet almıştım ama ana eşyalar alacağım zaman internetten lazım olacak kadar ne eksik ne fazla almaya başladım aldıkçada listeden eksilttim böylelikle ne aldığınızı daha kolay görebilirsiniz. Eğer aldığım kıyafetler eksik kalırsa doğumdan sonra tekrar alırım diye düşünüyorum çünkü yenidoğan bebekler çok hızlı gelişiyor diye biliyorum aldıklarımı giydirmeden kaldırmak da istemiyorum o yüzden yavaş yavaş
Ynss bebek_29 ben chatgbt ye güzel bir liste yaptırdım 18. Haftada başladım yavaş yavaş maddi olarak bi anda yüklenmemek için doğacağı ayı yazıp kıyafet olarak hangi aydan kaç tane gerekli anne için ne gerekli hastane çantası için ne gerekli hepsini hazırladı tavsiye ederim. Neye ihtiyacınız olduğunu bilince indirimde takip etmek daha kolay oluyor fazlalıkta olmuyor. Yalnızca ihtiyaç olan ürünleri liste çıkarıyor gerisi size kalmış ☺️
Meralinmucizesi bebek_29 benim bebisimde erkek 21 hafta olduk sadece iki takım harici birşey yok almadim o iki takımın biri hamile kaldığını ogrendigimde almıştım bide cinsiyeti öğrendiğimde 😁
kimchikimdi bebek_29 6 aylık olduk bi dolabini aldık bide birkaç parça kıyafet kal geldi resmen bunu bilemediğim için çok endişe ediyorum strese girdim valla🥺🤦🏻♀️
Yagmur-Kumsal Ben henüz cinsiyeti bile belli olmadan başladım önce en pahalı olanları aldım bebek arabası beşik gibi şimdi 7.aydayız nerdeyse tüm eksikleri tamamlandı bal kızımın ❣️
Petrikor1 Ne alınması gerektiği ile ilgili ihtiyaç listesi vs var mı kıyafetlerde dahil. Hiç bilmiyorum çünkü 🥲
bereninannesi__ bebek_29 ben cinsiyeti öğrenince kıyafet aldım ufaktan. İndirime giren şeyleri takip ettim. 7. Ayımızda diğer kalanları hallettik. Doğuma 39 gün var bebek arabamız eksik şuan sadece haziran ayı içinde onu da alacağız inşallah 😍
sehnazz000 bebek_29 7 aylıkken her şeyi toplu aldım öyle bir imkanınız yoksa yavaştan almaya başlayın 6 aylıkken falan başlanmalı ben ilkinde öğrendiğim gün başlamıştım😬 doğduğunda eksiği çoktu 🙄
FtmaGlr bebek_29 Öncelikle mobilya takımı alacaksınız öncelik o olmalı gelme süresi vs ben 29 haftalıkken toplu alışveriş yaptık giyim vs daha sonrası tamamen sana kalmış oluyor gördüğünü almaya başlıyorsun ama 32 de bitirmil olsan güzel olur
bebek_29 FtmaGlr ben oda şimdi yapmayacağım canım ilk çocuğum değil 4. Çocuğum oda belki ileride yaparım doğduktan sonra şuan bebek arabası beşik ve kıyafet almayı düşünüyorum ilk kıyafetten başlamak istiyorum🩵