tahamommy RadyoaktifMom hf evet ya benimki eylülde doğucak sıcak mı olucak soğuk mu olucak diye düşünüyodum bide bu çıktı 😅
RadyoaktifMom tahamommy benim de Kasım ortası gibi görünüyor haftasına göre ama erken olur geç olur kestiremiyorum 😂 o yüzden diyorum ya kış zaten 6 aylık vs olduktan sonra haziran falan gelir bebişlerle alırız kıyafetleri 🥰🥰🙏🏽🙏🏽🙏🏽 çok almamak en mantıklısı bence parça parça alınır kıyafet kısmı sen kışlık gibi bak bence sonuçta sonrası kış 🤭🤭
ddefnos bebek_29 bende 21.haftadayim daha hiç bisey almadım ikinci mi ondan bilmiyorum😅 bebek arabası alacağız bide kiyafet diğer şeyler var neredeyse
Hamisbirisi1 Ben cinsiyeti öğrenmeden başlamıştım açıkçası. İyi ki de öyle yapmışım. Kıyafet falan gibi şeylerle başlamadım ama ateş ölçer, reflü yatağı, anne bebek çantası, deterjan, alt açma örtüsü, pamuk, biberon vb ürünler alınabilir bence 🫶
bebek_29 Ayildiz aynen canım 20. Haftada yavaştan başlamalıyız ben bayramdan sonra 20 21 haftalık olacağım o zaman başlıcam
RadyoaktifMom bebek_29 listelere bakıyorum dediğim gibi yeni doğum yapan arkadaş kuzen hepsine danışıyorum en çok ne gidiyor ne lazım diye
Almina09 bebek_29 Ben biraz geç kaldım sanırsam 34+2 yim , bebeğim bitmek üzere daha kendime bişe almadım neyse acele etmim biraz daha var nede olsa 😄
bebek_29 Limonsekeri canım ben ilk kıyafetlerden başlayayım diyorum hastane çıkışı tulum takım zıbın şapka ağız silme mendili battaniye onları alacağım ilk önce🩵
Limonsekeri bebek_29 ilk çocuğun mu canım çok fazla almamanı öneririm çünkü hızlı bi geçiş süreçleri oluyor 🤗 bide takım takım gibi alırsan daha kolay ayarlanabiliyor 🌸
Lovelavi 15 haftalığım kendime göre bi liste yaptım kıyafetleri daha düşünmedim pek büyük alınacak eşyaları falan seçtim yavaş yavaş onları alacağım bakalım