Sinosanneoluyor2025 bebek_29 ben şuan 5,5 aylık gebeyim cnm MAAŞALLAH SUBHANALLAH 🤲🏻👶 daha hiçbişi başlayamadım , ilk gebeliğim. Benim de erkek 🩵
Hafakala272727 bebek_29 çok geç vakite bırakmayın çünkü sonra gezip alamıyorsunuz ağırlaşınca çok zorlaşıyor herşey
kardelenimm bebek_29 15. Haftamdan sonra yavaş yavaş aldım. Herşey o kadar pahalı ki toplu alınmıyor ya ☺️ 30 hafta olduk hala eksikler var hiç bitmiyor
Emelcannn bebek_29 bende 22 haftalık hamileyim kıyafetlerini yavaş yavaş almaya başladık ama henüz diğer şeyleri almadık 30 haftalık olunca almaya başlicaz
Sydaaslan Temmuz sonu dogumum. 4. Gebelık. Temmuz bası temızlık yapıp yenı bebıse inşallah evde alan oluşturup sonrasında belırledıgım seylerı sıparıs verecegım tek günde hallolacak işler dert etmedım o yüzden hayırlısı inşallah💕
Ozlem1307 bebek_29 ilk gebeliğim erkekti ikinci de şuan erkek ben ilk gebeliğimde yavaş yavaş aldım birden hepsini almadım nerde ne zaman ne indirimdeyse aldım koydum. Bence öyle daha iyi oluyor birden hepsini almaya kalkınca zor oluyor. Şimdi ki oğlumda abisinden kalanları kullanacak 🤭 bezlerde ıslak mendilde indirim oldukça stokluyorum
bebek_29 FtmaGlr ben oda şimdi yapmayacağım canım ilk çocuğum değil 4. Çocuğum oda belki ileride yaparım doğduktan sonra şuan bebek arabası beşik ve kıyafet almayı düşünüyorum ilk kıyafetten başlamak istiyorum🩵
momandboy_ bebek_29 cinsiyetini öğrenir öğrenmez başlayacağım ilk çocuğumda hata yaptım geç başladım bunda erken baslicam
bebek_29 momandboy_ erken değil mi canım cinsiyeti öğrenir öğrenmez ben şuan 18+1 haftalıgım 20. Haftadan sonra başlayacagım siz şuan kaç haftalıksınız? 👶🏼
momandboy_ bebek_29 ilk çocuğumda çoğu şey eksik kaldı en azından bunda aynısı olsun istemiyorum şuan dokuz haftalık hamileyim
Mervee09 bebek_29 Bence bakım ürünlerinden baslayabilirsiniz en son kıyafete gecin iyice bebegn cinsiyetide netlesir hem
nesetneseturan 32+6 hemen hemen herşeyi aldım sayılır 4. Bebeğim hayırlısıyla temmuz ortasinds doğum olacak inşallah
Bebek-170793 bebek_29 valla bende aynı durumdayım haziranda 5 aylık olucaz kız bebe benim 🩷ama ben bi yerden başladım deterjan sudocrem biberon emzik falan aldım nasıl olsa kullanma tarihi geçmeyen şeyler toplu almaya kalksam yüklü olacak o yüzden her ay az az almayı düşünüyorum ☺️😍
Fatmanur1234gk bebek_29 bebek_29 ilk öğrendiğimde yani 4 haftalıkken başladık🤣 25 de herşeyi bitmişti oto koltuktan yürüteç mama sandalyesine kadar a dan z ye.İyiki de erken başlamışım epey fiyat farkı oldu.Şuan 32. Haftadayız💙👼🏻