Simlifar Zeynepzpzpzp oha şaka mı bu bende tüp bebekle hamileyim 5 haftada kese ve yolk görünür 2 hafta sonra kalp atışı şaka gibi ya sakın morelini bozma
Buse4161 Zeynepzpzpzp 5. Haftada hangi kalp atışıymış daha bebek yeni oluşuyor salak salak insanlar ya yeminle küfür edicem bak
Peri_Omer Zeynepzpzpzp sizin haftada kalp atişi dinleyen duymadim ben dogrusu.. umidunuzu asla kayb etmeyin bende de olmuşdu oglumda.. kalp atişi 6 haftada olmadi biz 8de duyduk cok korkmuşduk dogrusu
Zeynepzpzpzp Biraz da olsa içim rahatladı. Hastane GATA olduğu için çok korktum açıkçası. Sağlıklı bebeği almazlar diye düşündüm yaşadıklarımdan dolayı da pozitif düşünemez oldum.
Buse4161 Zeynepzpzpzp yerleşme kanamasıdır stres yapmayı bırak bebeğe en büyük zarar stresten gelir canım
Farida_Aliyeva_ Zeynepzpzpzp sakin olun ve dokturunuza bildirin gerekirse hastaneye gidin ultrasona alsınn baksın kese etrafında birşey varmı diye Bende de ilkte öyle oldu sonra düşükle sonuçlandı inşAllah sizde olmaz ben geç gitdin hastaneye artık faydasızdı erken gitsem belki oluru vardı sizde geç kalmayın konuşun gidin
Anonimb Zeynepzpzpzp ben eğitim araştırma Hastanesi’nde çalışıyorum. İlk gebelikte asistan gittiğimde bana da ters konuşup haftaya kalp atışı olmazsa kürtaj dedi. Aynı gün özele gittim ve kalp atışı vardı. Ama burada görüyoruz 8-9. Haftada kalp atışı duyanlar var. Daha 5 hafta çok küçük bebek bile yeni oluşuyor.
Farida_Aliyeva_ Zeynepzpzpzp ilk kahve rengi leke gibi geldi sonra normal kana dönüştü öyle düştü Doktor dediği hap kan kesicimi? Ben Azerbaycanlıyım bizde doktor kan kesici iğne yazdı 2 gün sabah akşam inşAllah bir sorun çıkmaz sağ salim ilerler sağ salimde kucağımıza alırız hepimiz❤️
Farida_Aliyeva_ Zeynepzpzpzp bol bol uzanın lavabo harici kalkmayln yerinizden iş filan yapmayın 2-3 gün leke gidene kadar
Asill01 Zeynepzpzpzp 7.haftada yani dün vajinal ultrasonla zorla duydu kalp atışını canm bekle daha cok erken hatta nefesini tut karılıyor bebek daha çok küçük die dedi 4kez tekrar tekrar dinledi wallahi zorla duyduk senin daha cok erken bekle başka doktoea git
Sydnr58 Zeynepzpzpzp 5 haftalıkken kalp atışını duyan çok çok azdır. Daha bebek gözükmiyor ki gerçekten de. Ablam 9. Haftada duymuştu