Farida_Aliyeva_ Zeynepzpzpzp ilk kahve rengi leke gibi geldi sonra normal kana dönüştü öyle düştü Doktor dediği hap kan kesicimi? Ben Azerbaycanlıyım bizde doktor kan kesici iğne yazdı 2 gün sabah akşam inşAllah bir sorun çıkmaz sağ salim ilerler sağ salimde kucağımıza alırız hepimiz❤️
Zeynepzpzpzp Farida_Aliyeva_ ben zaten düşük önleyici iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kanama olunca Kan sulandırıcı iğneyi kesti. Ve düşük önleyici hap verdi sabah akşam
Farida_Aliyeva_ Zeynepzpzpzp bol bol uzanın lavabo harici kalkmayln yerinizden iş filan yapmayın 2-3 gün leke gidene kadar
Mom6535 Zeynepzpzpzp 6+4 te duydum daha erken insanlar dokuz haftaya kadar bekliyor sonra duyuyorlar yani
susaMom_ Zeynepzpzpzp 5. Haftada keseyi görmek bile mümkün olmuyor bazı annelerde bebeği görmek ne yani ilk kez duyuyorum bu saçmalığıda bebeğimin kalp atışlarını 7. Haftada gördük 6. Haftalarda kalp atışı başlıyormuş 8. Haftaya kadar kalp atışı görülmeyebilirmiş kimse canını sıkmasın yani biraz daha bekle mutlaka olucaktır
Zeynepzpzpzp auroraa92 hamile kalmadan önce histeroskopi oldum evet . Yaşadığım kayıptan enfeksiyondan dolayı yapışıklık olmuştu doktorum açtı.
Zeynepzpzpzp 14.haftamdayım şimdilik sıkıntı yok . İlk gebeliğindeki kaybımdan dolayı geçen hafta önlem amaçlı serklaj oldum. Sıkıntısız geçti bakalım bugün doktor kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.