ecrintosgeliyor Bebegimm__ benim 24te falan çıktı. Şimdi 35 olduk. Sadece karnım çıktı zaten başka bi değişiklik olmadı vücudumda 😂 çok sivri bi karnım var benimde. Kızım olacak inşallah 😍 yaşlı teyzeler erkek karnı dese de 😂😂
ShemsTural Benimki 16dan sonra hafif vardi ama 18de artik belirgindi. Simdi 20yiz tam belli oluyor. 14haftalik bende de bi sey yoktu sinir oluyodum neden cikmiyo diye. Ama cikincada rahat yatamiyorsun donemiyorsun falan 😂
ShemsTural Zeynepdgdln ahahahah bana hala vermiyolar 20hftaligim bazen yasli insanlar benden yer istiyo 😂 En cok buna kil oluyorum. 20haftaligim.mont falan giyince hemen kapaniyo bi sey belli olmuyor
peloo Bebegimm__ 30.haftadan snr artk hamile göbeği oldu benimkide 🤰🏼 benimkide erkek sivri hatta direkt mide kısmım genişledi
prensleriminannesii Bebegimm__ 6. Haftadan sonra 🙄 ılkide hemen cikmsti nedense hep kocaman bi göbeğim oluyor 😂 cinsiyette 12. Haftada belli oldu ılkide 12. Haftada belli olmustu🙂
Minik_Hanim prensleriminannesii ay yalnız değilim şükürler olsun :( 14. Haftadayim karnım 5 aylık :((
Zeynepdgdln Tubabdullah toplamda 7 kilo aldım canım ama kendini kimseyle kıyaslama çünkü herkesin bünyesi farklı
Hanife_ Bebegimm__ 24. haftada fln göbeğim cıkmaya başladı benimde erkek ama karnım sivri değil şimdi 31 olduk
Asyatugba Bebegimm__ 18 haftada göbüşün çıkar 20 haftada ise hareketlerini hissedersin o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah😍