Zeynepdgdln Tubabdullah toplamda 7 kilo aldım canım ama kendini kimseyle kıyaslama çünkü herkesin bünyesi farklı
Asyatugba Bebegimm__ 18 haftada göbüşün çıkar 20 haftada ise hareketlerini hissedersin o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah😍
Beyzakyhn 15.6 2 kilo almisim ama dar bisey giyindigim zaman hemen cikiyor erkek olma ihtimali var dediler ama tam cinsiyetde bilmiyoruz
Iyikilerim Zeynepdgdln şaşırdım o zaman iç karnın bayağı bayağı genismis kiz millet 38de doğuruyor 😂😂😂
Zeynepdgdln Iyikilerim ay bi bilsem 😂😂 34 bedendim hamile kaldığımda çok zayıf değildim hatta kiloluydum bana göre ama belim max 58 cm falandı bu çocuk nerde büyüyo merak ediyorum 😂😂😂
Merveee277 Bebegimm__ 20.haftamda birden çıktı 26dayım hala aynı ama anlaşılıyo dışardan kıza hamileyim bu arada kız yaygın olur derler ama top gibi 😂
Minik_Hanim prensleriminannesii ay yalnız değilim şükürler olsun :( 14. Haftadayim karnım 5 aylık :((
Kdrykenan Ay bende 15 haftalığım ama sanki dört beş aylık hamileyim ayva göbeğim vardı zaten üç ayda hiç kilo da almadım aslında ama çok fazla geliyor göbeğim bana şişkinlik mi erken mi çıktı bilmiyorum 🤔🤷♀️