esractn Bebegimm__ 19.haftamdayım ikizlerime biri erkek biri belli değil🤭 gecen hafta çıkmaya başladı ama dışardan belli olmuyo henüz 🤷🏻♀️
Zeynepdgdln Bebegimm__ 32. Haftamda karnım çıkmaya başladı 36. Haftadayım özellikle dar elbise giyersem belli oluyo yoksa anlamıyo kimse 😊
Iyikilerim Zeynepdgdln şaşırdım o zaman iç karnın bayağı bayağı genismis kiz millet 38de doğuruyor 😂😂😂
Handeckm Bebegimm__ benimde 18.haftada bi çıktı böyle top gibi. Şimdi 24.haftaadayız futbol topu var karnımda sanki😂 erkek bizimkisinde sivri bir karın
Zeynepdgdln Bebegimm__ kötü birşey bazen trafik çok olursa metrobüs kullanıyorum kimse yer vermiyor 😂😂
Burcak61 Bebegimm__ bence iç karın genişliği ile alakalı benim boyun kısa bence orası da kısa direk göbek olarak çıkıyo boşver göbeksiz olmak daha iyi 😂😂😂
ShemsTural Zeynepdgdln ahahahah bana hala vermiyolar 20hftaligim bazen yasli insanlar benden yer istiyo 😂 En cok buna kil oluyorum. 20haftaligim.mont falan giyince hemen kapaniyo bi sey belli olmuyor
Minik_Hanim Bebegimm__ kilolu hamile kaldım 12den beri karnim hepten buyudu 5 aylık olsam bu kadar olur :(((
d190516 Bebegimm__ 16 buçuk haftalık olduk ne karnım çıktı ne kilo aldım bizimki de erkek çıkanları gördükçe heves ediyorum 😄🤰