Cennetkokulumeleklerinannesi Bugün 12+2 yim ben de 🙏🏻🤗 Geçtiğimiz Çarşamba günü devlet hastanesinde ikili taramaya girdim. Ultrasonda burun kemiği oluşmuş fiziksel olarak bir anomali yok boyu gelişimi güzel dedi 11+6 ydım 12 haftalık olduğunu söyledi.. Kan sonucunu bekliyorum 26 yaşındayım ilk gebeliğim. Pazartesi o da çıkacakmış Allah'ın izni ile bişey çıkmaz inşallah 🙏🏻 Herhangi bir bulantı yaşamadım , rahat bir hamilelik geçiriyorum. 63 kilo ile öğrendim gebe kaldığımı 3 haftalikken. Şuan 64.5 kiloyum 3. ayımı 1.5 kilo ile atlattım. Dengeli beslenmeye çalışıyorum. Folik asidimi atlamadım her gün aynı saatlerde almaya çalıştım. İlk haftalarda uyku vardı yaklaşık 8-9 gün sürdü şimdi öyle bir problem de yok. Gayet aktif yaşantıma ve iş hayatıma devam edebiliyorum. Aşerme falan da yok ilerisini bilemem ama nazlı bir şey olmayacak sanırım benim gibi kendi halinde takılıyor zavallım 😁 Cinsiyet için herhangi bir şey sormadım ikili testte . Bu ayın 25 ine tekrar randevu aldım o zaman soracağım bakalım bişey der mi bilemem :) İkisine de açığız eşimle görmedik çünkü iki cinsiyeti de henüz 🤗 Ama onun isteği kıza daha yakın, baatıl olarak da yüzün daha da güzelleşti erkek de olabilirmiş diyor arada 😂 Kısmet artık Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻