sirin41 Cennetkokulumeleklerinannesi i#3704412 14 haftaligimm bana da erkek dedi ama bilemiyorum değişebilir
Gmzelii Cennetkokulumeleklerinannesi Cennetkokulumeleklerinannesi benimde iki kızım var 11 haftalık hamileyim bende önümüzde ki hafta gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum 😌
Cennetkokulumeleklerinannesi Gmzelii rabbim önce sağlıklı ve hayırlısını sonrada gönlümüzden geçeni versin inş
TugbaDnz Cennetkokulumeleklerinannesi wc alakali sorunum yok sukur de cikmistir bence totom göğüslemde cok cikti hamile kaldigim kiloyla ayniyim suan hatta 500 gr eksik 😂
Cennetkokulumeleklerinannesi TugbaDnz kiminn erken çıkıyor cnm ben iç karnım geniş sanırım hiç hamile gibi değilim
Ozbl Cennetkokulumeleklerinannesi bende 10 haftalık oldum bugün :) 2 hafta sonra kontrolüm var İkizlerimi bekliyorum inşallahhhhhh:)
seyma281015 Cennetkokulumeleklerinannesi 3 kız mı🤩 maşallah telli duvaklı gelinliğini görürsün hepsinin de inşallah cennet kapıları eşine de sana da açılır Allah’ın izniyle 😊
Cennetkokulumeleklerinannesi seyma281015 inş cnm rabbim 4.hamileliğide nasip etti sağlıklı olsun önceliğimiz ama bir tane böceğim olsun isterim 🤲😘
seyma281015 Cennetkokulumeleklerinannesi 3 kızını namusuyla evlendiren cennetlik derler. Haklısın tabi farklı istiyor gönül 😊
Cennetkokulumeleklerinannesi Ervamm masallah cnm cinsiyetiniz bellimi hemen hemen aynı sayılırız hafta olarak
Tugba88 Cennetkokulumeleklerinannesi 11. Haftadayız bgn dr a gittim 2 li test için cinsiyeti 14. Haftada öğrencez bakalım