GiZem3434 Cennetkokulumeleklerinannesi İnşAllah hayırlısı ozaman %90 erkek diyorum😀👍🏻%90 erkek diyorum Canın
Aytac_Guven Cennetkokulumeleklerinannesi 11+5 mide bulantısı yemeklere deterjana aşırı hasasım kilo almadım ınsAllahda alman uyku 24saat uyuyasım var ağırlık var düşük tehlıkem aşırı bel agrım var
Ogretmenanne92 Cennetkokulumeleklerinannesi bilmem 6+5 ten beri gitmedim doktora. 11 + 2 suan. Çok merak ediyorum ama Bi 10 gün sonra giderim inşallah 😍😍
Hnfvndk Cennetkokulumeleklerinannesi 10+5 masallahm var kusmam bulntım yok karnım dısardan bıle bellı oluyo 🙈 sadece uykum var. O hep vardı gercı 🙈
Sever Vldnfrkn ben 2 li taramaya 13 de gittim 11 biraz erken olabilir sizde maksimum 2 haftaya öğrenirsiniz
Kumral Sever 2 li tarama testınde ckmıyorki cinsiyet nasıl ogrendnz test soncnda yzmıor ole bı snc yok
Sever Kumral ben kan sonucundan öğrenmedim zaten doktorum ultrasonda ense kalınlığına vs bakarken cinsiyeti de görüp söyledi
Melike11 Cennetkokulumeleklerinannesi sabaha karsı 6-6 gibi uyanıyorum midemin bulantısı ve karın agrısından şimdiden delirmek üzereyim sanırım