bsrm
Anladığım kadarıyla her heterozigot sonuca kan sulandırıcı başlatan doktorlar da var Bizde iki kayıp olunca ilk akla gelen pihtilasma olduğu için iğne ve hap kullandirdi Genetik testte de heterozigot çıktı bu sebeple belki de ilk gebelik kaybım olsaydi bile kan sulandırıcı kullandiracakti Yani bu kötü bir şey değil ama uzun vadede ve gereksiz kullanım annenin kemik sağlığı için iyi değil bu da bir gerçek. Bazı gebeliklerde bir önceki mesajımda bahsettigim gibi kanamaya sebep olabiliyor genetikci de dedi ve forumda bak kanaması olanda coraspini kesmiş doktor mesela kanama olunca Burda da genetikciler bize de danisilsin istiyor sanirim
Keşke bize evet bu durum var ama diğer faktörler de şunlar olabilir O testleri de yaptırın ona göre ilerleyelim deseydi Muhtemelen bundan sonraki gebeliklerimde de gene önlem amaçlı kan sulandirici kullanılacak 3. Gebeliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum nasılsa deyip sadece 6. Haftaya kadar mutlu mesut gelebildim. Embriyo genetik incelemeye gitti O bize belki yol gösterir
Bir hafta oldu kürtaj olalı ben de diğer testler için beklemedeyim Eşimin de sperm DNA fragmantasyon testi vermesini istedim. Sadece kadına odaklanmamak lazım. Eğer histeroskopide ve romatolojide genel bir bağışıklık sorunu çıkmazsa ve bebekte kromozal anomali de çıkarsa kadersel deyip denemelere devam edeceğim Öncesinde X bir doktor var sosyal medyada duymussunuzdur Kaliteli sperm ve yumurta için takviyesinden alıp bir ay kullanıp öyle denerim İçkimiz yok sigaramiz yok Beslenmemize dikkat ederiz ama olmayınca olmuyor demek ki biraz da kader kısmet