Melissayda @GirlandBoy_Mom ay sağlıkla zamanında doğsalardı canım problem hiç bitmiyor ilkinde hiç yaşamadım böyle şeyler
Sadebiriii Melissayda Ağrı sancı ve kasılma olmadan nişan gelmeden de su gelir ama normal akıntınız da olma ihtimali var mı şuan nasılsınız 9 saat önce yazmışsın canım 🌸
deryakrgz Melissayda yassı epitel yüksekliği irritasyonu yani enfeksiyonu ifade ediyor diye biliyorum kuzum ben ..
Melissayda @Sadebiriii canım iyiyim bir daha o kadar çok gelmedi ama akıntım var şu an takip ediyorum teşekkür ederim 🙏🩷
Melissayda @GirlandBoy_Mom valla gününü beklemeyecek diye korkuyorum aşkım var demi kasılma falan hissetmiyorum ama hissetmeden de oluyor değil mi bu sancı vs hiç bilmiyorum direkt sezeryan olunca
GirlandBoy_Mom Melissayda Benimkide aşırı hareketli ve makat geliş banada dönmeyecek gibi geliyor bilmiyorum 33 . Haftama giricem 🥲kasılma sen hissetmeden de olur aşkım nst hassas bi cihaz sen hissetmesen bile çıkabilir sancı kasılma
GirlandBoy_Mom Melissayda biraz vücudunu dinle uzan dınlen ağrın vs oluyor mu kasılma sancı bebek toplanıyormu bi tarafa mesela? Aksi bi durum olursa beklemeden git canım hastaneye
deryakrgz Melissayda suyu arttır kuzum hatta bir yarım litre felan iç tuvalete çık günde 3-4 litre içmeye çalış. Ben arttırınca benim akıntım azalmıştı.
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım son anda bile dönenler var daha 33 haftalıksın 36 ya kadar yolu var bence endişe etme. Anladım bebeğim geçen gittiğimde düzdü orası şimdi dalgalı kesinlikle enfeksiyonla ilgisi var
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkom arada evet oluyor kasık ağrısı var bugün ama bebişi hissediyorum tekrar suda gelmedi akıntı var az az sadece dinlenmedeyim kızım uyuyor o ne kadar uyursa o kadar zamanım var 🙏
GirlandBoy_Mom Melissayda sezeryan günün belli mi canım? yarın randevun vardı dimi doktor sana ilaç verir zaten durur sancın vs
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay evet bak 50 olunca bi toplanıyordu zaten bebiş bi ağrı geliyordu hafif vuran
GirlandBoy_Mom Melissayda 70 ve üstü olsaydı hastaneye yatardın sancın var diye önlem amaçlı bazen yüksek sancıyı bile hissetmezmişiz yani normal hissetmemen sen basit bi toplanma gibi hissedersin sadece