GirlandBoy_Mom Melissayda 70 ve üstü olsaydı hastaneye yatardın sancın var diye önlem amaçlı bazen yüksek sancıyı bile hissetmezmişiz yani normal hissetmemen sen basit bi toplanma gibi hissedersin sadece
deryakrgz Melissayda suyu arttır kuzum hatta bir yarım litre felan iç tuvalete çık günde 3-4 litre içmeye çalış. Ben arttırınca benim akıntım azalmıştı.
Melissayda @GirlandBoy_Mom evet aşkom hissetmiyorum bugün hele hiç hissetmedim ama kasıklarım ağrıyor enfeksiyondan da olabilir diye düşünüyorum
ay_naber_ayol Bende 36+4 üm aynıyız, aynı şey bana da olmuştu dediğiniz gibi tam avuç kadar ıslaklık ama doktorum bana su gelmesi öyle olmaz şakır şakır gelir anlamama gibi bir durumun olmaz dedi, zaten tekrarlamadı da. Geçmiş olsun
Melissayda @ay_naber_ayol ya aynıyız hafta gün teşekkür ederim korktum birden şu ana kadar bir dahada gelmedi zaten. Konudan bağımsız sezeryan mi olacaksınız ?
ay_naber_ayol Melissayda %90 öyle gibi 🥲 aslında hiç istemiyorum ama ilk doğumum sezaryen o nedenle doktorum 8 cm açıklıkla gelirsen falan belki denerim dedi, özetle denemem diyor 😅 siz?
Miniginannesiiii1111 Melissayda suyun sızıntı yapmıyorsa eğer ilk oğlumda suyu gelmiş bir birey olarak anlamamam imkansız ılık ılık istemsiz akıyor öyle diyeyim
Melissayda @ay_naber_ayol benimde ikinci doğumum olacak ilki sezeryandı araları 18.5 ay olacak kısa olduğu için yine sezeryan olacağım o kadar açıklığı bekleyene kadar 😂
ay_naber_ayol Melissayda maşallah Allah bağışlasın bizim de 2.5 yaş olacak tam 🥹 siz neden ilkinde sezaryen olmuştunuz
aysegul-2509 Melissayda suyun geldiğini çok net anlarsın canım 2 defa tecrübe ettim.bir anda kendiliğinden akmaya başlayacak ve idrarını kaçırdığını zannedeceksin ama kendini ne kadar sıksanda tutamayacaksın.eğer çok gelirse zaten bacaklarına doğru iniyor sadece bakabiliyorsun
Melissayda @ay_naber_ayol amin canım hepimizin evlatlarını inşallah 🙏🥰 kontrol diye gitmiştim kalp atışları çok hızlıydı düzene girmedi taşikardi dediler birde plasenta yaşlanması vardı siz neden sezeryan oldunuz ?
ay_naber_ayol Melissayda gelişim geriliği ve su azalaması vardı bizde de apar topar aldılar sezaryene 🙈 hala çok içimde kaldı normal doğurmak ama nasip diyorum