1Ali Kendi kendime konuşuyorum mırıldanarak, kim yanımdaysa onunla konuşuyorum zannediyor bozuntuya da veremiyorum. Eşim alıştı Allah’tan 😂
Nurellaaaaaaa1212 1Ali ay aklıma prensin dizide haşeryayla analık hakkındaki konusması geldi. Hırkıs ını ılımıyır ıstı kdmfofflc
ErsBegAs Nurellaaaaaaa1212 kdkdkskdj söylerken dudaklarım titreye titreye ağlıyorum bir de kdndjdjs susunca da kendimi garipsiyorum
Hilalcanim Nurellaaaaaaa1212 bazen aynaya bakip hilal iyi güzel karisinda bazen cok saftirik oluyon diyorum bazende kocama bakip biyiklarm cikinca bana böyle uzun bakiyon bakma diyorum
Nurellaaaaaaa1212 Hilalcanim bende bazen kocama uzun uzun bakıp ne kadar çirkinleştin falan diyip tribe sokuyorum
ErsBegAs Nurellaaaaaaa1212 ayy ben de ben de bir de püskürterek gülerim djdjsjsh özellikle okulda çocuklar ağlıyor ve boş sebepse nfndjsjd partnerim o an otorite kurmuşsa bile arkamı dönüp bağıra bağıra gülüyorum ndndnss
YavruKurtveAnnesi ErsBegAs ikizler miii 😁😁 kocam, kız kardeşim, en yakın arkadaşım ikizler anlıyorumm😁😁😁
Nurellaaaaaaa1212 ErsBegAs ay bende ya neden böyle dodödldl kendimiz zor becerdiğimiz için milletin ki komik gelmiyor mu kdlflfş ben bu arada numaradan ağlayabiliyorum tehlikeliyim biraz