Nurellaaaaaaa1212 ErsBegAs ay bende ya neden böyle dodödldl kendimiz zor becerdiğimiz için milletin ki komik gelmiyor mu kdlflfş ben bu arada numaradan ağlayabiliyorum tehlikeliyim biraz
ErsBegAs Nurellaaaaaaa1212 mdndns ben de ama numaradan ağlayınca artık kocam fark ediyo ama annemler hala etmiyo
ErsBegAs YavruKurtveAnnesi ikkki dodum beeeen 🤣 (not: anaokulu öğretmeni olarak mesleki deformasyonum var bak ndndns)
YavruKurtveAnnesi ErsBegAs benim kız da 5 yaşında, bende deforme oldum sayilir😁😁 haftanın 3 günü onun ikkiii dodusuuu😁😁
ErsBegAs YavruKurtveAnnesi heh o 5 yaşının 1.5 yaş küçüğünden 14 tane hayal et djjsjdjs neden ağlama isteğim geldiğini bulursun bak
staRmama Nurellaaaaaaa1212 hiç dinlemeyip aynen doğru falan diyorum 😂 özellikle eşim işle alakalı bir şeyler anlatırken Bazen anlamayıp hala kendimi savunmaya devam ediyorum sonra düşününce at gözlüklü olduğumu farkediyorum 🥴🤣
1andonly Ben ilk bebemde çok meme düşkünü olduğu için ağlama krizlerine giriyordu çok tuvaletim gelmişti memede işemiştim bunu başarmıştım ve bir kez değil çok kez yaptım bunu 😂
YavruKurtveAnnesi 1andonly bunu bende yapmıştım yaaa ama napalimm dimiii icimize mi işiyelimmm mecburr
1andonly YavruKurtveAnnesi hele ki böyle uykuya yakın dalma evresine geçmişse bırakırsan uyanacak bırakmazsan huzura ikinizde ereceksiniz en doğru tercih git ve yap 😊
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 hahahaa ben de takıntılı olduğum şeyleri bardaklarla tabaklarla konuşuyorum bazende evdeki çiçeklere söyleniyorum öyle yapa yapa Çiçeklerim solmak üzere çeneme Çiçeklerim bile katlanamıyor çeneme 😀😀😀
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ bende buraya noldu gene yaaaa diyince evdeki herkes markete gidiyor susmıcağımı biliyorşar kdflflfş