miroscumm EsoMom_ daha erken oluyor demişlerdi bana da aynı oldu ama sizin bence erken olur ilki geçmiş çünkü 😂
Rosegold27 EsoMom_ 15 den sonra hissettim 2. Hamileliği yani şuan ilkini 21 den sonra😍 değişiyor o bence herkeste bir iki hafta oynuyor
Rosegold27 EsoMom_ bende çok merak ediyodum çevremdeki herkes daha erken hissediceksin dedi gerçektende öyle oldu 😍
[silindi] EsoMom_ bu konuda doktorun ne söylediği beni ilgilendirmiyor 😂😂 (bağırsaklarına agu gugu yaptı djajdjaj)
EsoMom_ Rosegold27 harbimi :) ilk bebeğimi geç hissettim diye bu bebeğimi de geç hissederim diye düşündüm :)
ayseekprr EsoMom_ 16.haftada damar atması gibi hissetmeye başladım şu anda 21+4 haftalığım çok net hissediliyor vurması 🫶
Esma07- Kartanesi-24 benimde ikinci hamileliğim bende de aynı şekilde çok düzenli hareket olmuyor biraz araştırdım 24. Haftadan sonra daha düzenli oluyormuş hareketler
Ayse71 EsoMom_ ilk oğlumda 16. Haftada hissetmiştim kızımda suan 18 haftalıkta anca hissetmeye başladım diyebilirim 🙈🥹
EsoMom_ Mukaddes55 bende bi hissetsem ne isterim kasıklarımı tekmelediğini hissediyorum sanki tekmeler gibi bi agrı oluyor saf kasığımda ve ayakları sagda