Blueedremasx_ EsoMom_ ilk gebeliğimde 20.hafyada hissettim şimdi ikincisine hamileyim 17.haftadayken hissettim şuan ise 21 haftalığım
Ayse71 EsoMom_ o kişinin yapısına göre değişiyor çok kilom yok ama yinede ilkine göre biraz kilo almıştım ondan geç sanırım diyorum
EsoMom_ Mukaddes55 bende bi hissetsem ne isterim kasıklarımı tekmelediğini hissediyorum sanki tekmeler gibi bi agrı oluyor saf kasığımda ve ayakları sagda
NurYm EsoMom_ evet hatta ilkinde o kadar geç hissettim ki ikincide o kadar erken olunca şaşırdım ☺️ sürekli her gün olunca artık dedim bu bebiş ☺️☺️
Almina09 EsoMom_ tam hissetmeye 22 23 haftalarında başladım ondan öncesi seyirme minik dokunuşlar var yada yok kelebek gibiydi 🥰
EsoMom_ Almina09 benim de ilk hamileliğim 21. Haftaya doğru pıt pıt seyrine gibiydi 25den sonra nettti bunda erken hissederim umarım :)
cakirbebek EsoMom_ canım 12 haftaligim bir iki kere pıt pıt oldu sanki ya gaz değildi yani ama erken mi bilemedim bende
EsoMom_ cakirbebek ayyy 13 olduk bugün artık gün sayıyorum sadece kasıklarımı tekmeliyor sağ tarafta ayakları sag kasıgıma öyle vuruyor ki bildiğin bebek diyebiliyorum akşamları yapıyor sağ tarafa bi iki tane vurunca kesiliyor kaşık ağrım 😀😀😀😀
Sumisali_ EsoMom_ ilkinde 19.hafta da ikinci de 11.hafta da ufak bi kıpırtı hissettim net olarak 15. Hafta da hissetmeye başladım.