dml33 Pelinizm surekli agrimio allahtan sabah aksam fircaliormda nasil düştüyse zamanını buldu hamklelikte disteki vitamini cocuk alirms curuk olurma zaten 😀😀
Pelinizm dml33 Ağrımıyorsa iyi bari inşallah ilerlemez , valla söylerlerdi de inanmazdım bu kadar ağrıyabileceğine🙄
Sewo Pelinizm canım arkadaşların dediği gibi abse ilerlese daha kötü. Vücudunda enfeksiyon olmamasi lazım. Doktor tamam diyorsa tedavini ol bence
dml33 Pelinizm iyi gelio o ablamin yirmilik disi iltihap olmustu patlamamıştı iki gun koydu patladı dis cikti doktora gitse ameliyatla alcakti
tugba_kck_1987 Başlığı görünce ablam aklıma geldi oda hamileyken okadar ağrı cektiki ağlıyordu sürekli çok zor bişi muhakak ama doktor hem diş çekti hemde dolgu yaptı ablama bebeğe bişi olmaz dedi çok şükür inan hiç bi sıkıntı olmadı gebelik sürecinde yada doğduğunda maşallah korkma çok işlem yaptıran var bende görüyorum dişçiye yada hastaneye gittiğimde zaten doktorun izim vermiş için rahat olsun
TubaMustafa Pelinizm 23+5’im üç gündür bende aynı durumdayım 😔😔 yarın acil dişçiye gidicem bklım ne diyecek
HatiCemil Tuzlu gargara veya karbonatlı gargara yap Canm bende de ağrı var doktora gittim sadece çürük olduğu için bisy yapmadı çok çok kötü olursan parol icebilirsin dedi gargarayı dene bi iyi geliyor Rabbim şifa versin. 🙏
Dimple23 İki dişim kırıldı çiğneme dişlerinden ağrı yok o yüzden müdahale etmedi dişçi doğumdan sonra yapalım dediler
Dillej Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum doktorum decavit diye bi ilaç yazdı onu kullandım ve dişimin ağrısı kesildi şükür evde çörek otu yağı vardı pamukla onu dişime sürdüm ve ağrıyı hemen kesiyor bir de tuzlu su