Pelinizm Sewo İyiyim canım bugün gittim doktoruma onaylattım her türlü işlem yapılabilir die imzaladı.Ağrı olarak daha iyiyim çok şükür inşallah ilerlemez.
Pelinizm Sewo Halletcem mutlaka canım randevu aldım iyi bi doktordan cuma gününe , bu birdaha ağrırsa son zamanlarımda yaptıramam da🙄Sen nasılsın bakiiim yazamadım sabahtan beri arkadaştaydım şimdi geldim eve
Sewo Pelinizm bu platformda zor canım bide coookk uzun. Sağol düşüncen için. Tek düşüncem bebeklerimiz sag salim doğsunlar. Hayat dertler sıkıntılar zaten bitmiyor
Pelinizm Sewo Amin inşallah canım , evet maalesef orası öyle hiç bitmez sıkıntı dert mühim olan sağlık..Nezaman ihtiyacın olursa burdayım birbirimizi tanımıyoruz ama burda kardeş gibi olduk canım
Sewo Pelinizm ayy kuzum cok tesekkurler gözlerim doldu inan. Hayat bu belki bir gün kesişir yolumuz. Allah razıolsun herşey gönlünce olsun😘😘😘
Pelinizm Sewo İyi canim akşam arkadaşa davetliydik yeni geldik eve bu hafta ne hızlı geçti hala öyle yetişemiyorum yaa hergün dışardayım😂Sen nasılsın bakiim
Pelinizm Sewo Kıyamam yaaa dışarısı çok iyi geliyor yaaa hele yürümek geçen bi hesap ettik 8km yürümüşüm.Kapatma öyle sende kendini eve canım ahhh yakın olaydık ben kovalardım senin depresyon hallerini😂
BeyzaXx Pelinizm benim de cürüğüm vardı, ben dolgu yaptırdım iki tane 20. Haftamda bir sıkıntı olmadı cok şükür