Meltemanneolsun MCandan havuç suyunu sordum ama gebelik şekerim olduğu için içme dedi. Şeker çok yüksekmis havucta. Şu iciyirum damacanaya döndüm içim disim su oldu
Meltemanneolsun Talentedmom suyum normal doluyo ama işte altta patlak olunca üstten dolup alttan boşalıyor inşallah düzelir 🙏
Borannnn Meltemanneolsun su sızıntısı durmuyor malesef o yüzden 32 haftada doğum yaptım bebeğim Küvezde insallah sizinki öyle olmaz antibiyotik verilmesinin nedeni enfeksiyonu engellemek su sızıntısıyla alakası yok malesef
Meltemanneolsun Borannnn geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah bebeiginize🙏🏼 vallahi bilmiyorum canım artık zaman gosterecek inşallah olmaz diyoruz ama olanın da önüne gecemiyoruz kaç kilo doğum yaptın peki.
Borannnn Mlkrj akıntı zannediyordum ilk başlarda çamaşırım sürekli ıslanırdı günlük 3 4 kez çamaşır değiştirirdim sonra birden geldi hastaneye gittim sızıntı denildi 1 hafta hastanede yattım en son kanamam oldu acil sezeryana alındım 32 haftada
Deleted33000 Meltemanneolsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah vaktinde doğar miniğin 🥰
Elmasekeri1 Meltemanneolsun canım bende de su azlığı var. 32. Haftada ciğer gelistirici oldum doktora hatırlat gittiğinde Allah korusun erken doğum riski olursa solunum sıkıntısı yaşamasın
Meltemanneolsun Elmasekeri1 ayy vallahi ya ben de gerim gerim gerildim. E iyi gelmiş o zamana kadar 36 gayet iyi bir hafta bence sağlıkla gelsin de bizi de daha gelmeden bitirdiler yani direniyorum😊 yapacak canım yarın tekrar kontrol edecek ona göre soyleyecek ay inşallah geçer ya yat yat da sıkıldım.
Elmasekeri1 Meltemanneolsun ay sen benimle aynı şeyleri.yasiyorsun ya ilk su azlığı çıktı 25. Haftada sonra şeker sonra gelişim geriliği gerim gerim gerildim yani.🤣 Doktorum da diyor şükür 36. Haftaya getirebildik gebeliği artık ne zaman istiyorsab doğur 🤣 bir şey daha çıkmadan doğurmak istiyorum
Mlkrj Borannnn bende aynı şekilde 3 4 kere çamaşır değiştiriyorum ama dün gittim hastaneye evet suyun azaldığını söylediler ama sızıntıdan bahsetmediler
Elmasekeri1 Meltemanneolsun şu seviyesi yükselsin diye de hastanede yatıp serum takviyesi almıştım belki öyle birşey de yapabilir bir kaç hafta götürüyor 🤣 sonra gene azalıyor
Meltemanneolsun Elmasekeri1 birkaç hafta öyle götürse birkac hafta da böyle götürse tamamdır herhalde 😂 bı çocuk dogurcam yani herkes dokuz doğurdu. ay vallahi daraldim yaa
Meltemanneolsun Elmasekeri1 dün kontrole gittim tekrar bakıldı hala geliyor suyum da bir yükselme olmamış aynı seviyede 60 ml yarin tekrar gidilecek ve büyük ihtimal hazırlıklı gel bu sefer yatisin olacak dedi doktorum. 3 gün en az dedi.
Elmasekeri1 Meltemanneolsun sabır canım annelik daha dogurmadan bile zor maalesef ins sağlıkla kavuşuruz 🙏
Meltemanneolsun Alyel94 kilosu iyi ama haftasına göre de mi biraz yüksek benim de haftasına göre boyu da kilosu da yüksek çıktı
Elmasekeri1 Meltemanneolsun yani uygulamada insanların yazdığı kiloları görünce benim ki minik kalıyor ama doktor normal dedi 2 hafta izne çıkıp yememe icmeme dikkat ettim yattım hep 32. Haftada 1600 şu 35+1 de 2400 oldu şükür 🙏