Elifimsib evet canım sanırım büyük ihtimal ondan ama doktorum o kendini onarabilir dedi ki inşallah onarır. Ama azaldı gibi ya dün başladım ben antibiyotiğe sürekli akıyordu normalde şu an arada çok az 1 2 damla gibi akıyor bilemedim neden. Doktor ilacı verirken 4 doz başlıyorum Perşembe tekrar konuscaz azalma varsa 2 ye düşüreceğini söyledi eğer yoksa azalma artissa hastaneye yatisin yapılabilir dedi. Gece islaklikla uyanirdim dün gece hiç akmamis kupkuru uyandım ay o kadar sevindim ki anlatamam. Böyle giderse eğer kapanmazsa bile 36 37 görürüm inşallah tabi bu benim düşüncem çünkü burada kuvez yok hiçbir yerde sevk edilecek İzmir’e ben Kuşadasındayim çok çok zor olur bizim için o yuzden ben kuvezden korkuyorum ayrı kalacağım o zaman diye.yoksa olsa buralarda ondan da korkmam çünkü bakın mesela sizinki gayet saglikli çıkmış kuvezden maşallah uzun ömürleri olsun. Yatıyorum işte uzağım ailemden onlar da çalışıyorlar kardeşim de öğretmen anca temmuz gibi gelebilecek okullar kapanınca mecburen kalkıp bir şeyler yapıyorum da ağrım oluyor hafiften hemen gidip yatıyorum