Meltemanneolsun bizimde olduğumuz yerde küvez imkanı yoktu hatta doğum 34ten önce olacak olsaydı burada yaptıramıyorlardı bile doğumu bebeğin de her türlü sevk edilmesi gerekiyordu. Doktor kesin erken doğum olacak deyince bizde sevk psikolojisini kaldıramayız o daha çok yorar dedik kendi isteğimizle hastaneden çıktık çevre illerden en iyisi İstanbul dedik iki saatlik mesafede içimize sinen bi doktor ve hastane bulup gittik. Oradaki görüştüğümüz doktorlar da yatman gerekiyor deyince iki hafta da orada yattım durum takip edildi. Doğumdan sonra bebeğimi hemen orada küveze aldılar aynı hastanede olunca doğum yaptığım gün görebildim en azından sonra da iki hafta boyunca hep git gel yaptık süt götürdük. Kendi olduğunuz yerde böyle imkanların olmaması gerçekten çok kötü insanı ayrı bi strese sokuyor sizi çok iyi anlayabiliyorum. Sızıntınız azsa o su belli seviyede kalmaya devam eder inşallah. Bebek işedikçe artacak sonra biraz sızacak sonra bebek tekrar yapacak artacak gibi bi döngüye giriyor tabii sızıntıda ekstra bi artış olmazsa. İnşallah bekler bebiş içeride 🙏 bu arada kızım 2090 gram doğdu taburcu olurken 1960 gramdı eve geleli üç hafta oldu 2500 gram olmuş. kilosuna falan çok takılmayın önemli olan solunumu onda problem olmazsa kiloyu bir şekilde alıyorlar veriyorlar özellikle evde olunca çok daha hızlı büyüyorlar. Zaten suları azalınca içeride büyümeye yerleri olmuyor gelişimleri yavaşlıyor hemen ama doğunca o açığı kapatıyorlar