H-a-t-i-c-e nuraymommy canım bende hep flaşla çizgi aradım insanlar varsa çıkar diyorlardı o kadar doğruymuş ki 3 küsür haftalıkken 80 beta ile öğrendim çizgi görünebilecek şekilde çıkıyor
nuraymommy H-a-t-i-c-e evet haklısın canım ama bir umut işte belki beta düşüktür vs. Bat zaten 26 mayıs bakalım hayırlısı
H-a-t-i-c-e nuraymommy inşallah Allah gönlüne göre verirdi rabbim isteyen herkese aratmadan kolaylıkla versin kucağını boş bırakmasın
H-a-t-i-c-e nuraymommy sabır çok önemli bir de stresten uzak olmak yeme içmene biraz da dikkat edersen nasipse Allahın izni ile olur 🌸
nuraymommy ignur Parek00 Turuncukelebek @Eslem2112 kızlar hiç efekt mefekt yok hepsi ilk 5 dakikada çekildi var mı bişey
Zhdnl nuraymommy ben bişey göremedim bundan daha belirgindi benimkisi burda herkes hamilesin dedi kaset testte kuruma çizgisi oluşuyor gölge gibi gördüğün o olabilir ama çok erken daha varsada çıkmaz zaten erken gebelik testi yapmalısın
nuraymommy H-a-t-i-c-e ignur evet biliyorum ama inanın elimde değil kafamdan çıkmıyor günüm gelmeden ya da testte koyulaşma görmeden kan vermek de istemiyorum çünkü yalancı pozitif çok yaşadım çökertiyor insanı 🥺