nuraymommy ignur dimi dimi ayy yarın olsun da test alayım istiyorum hemen ama awox yok ne marka alacağım bilmiyorum
nuraymommy Pofidik123_ ignur Gylcu Turuncukelebek Parek00 kızlar bakın hepsi ilk 5 dakikada çekildi sizde görüyor musunuz
nuraymommy Turuncukelebek henüz çalışıyorum canım işten çıkmadım daha çıkışta alıp yapacağım 🥹 awox ve predictor kalmamış ne alacağım bilmiyorum ya deli olucam
nuraymommy ignur Parek00 Turuncukelebek @Eslem2112 kızlar hiç efekt mefekt yok hepsi ilk 5 dakikada çekildi var mı bişey
Turuncukelebek nuraymommy başka eczane bakın adetine çok olmasa kaset test al derdim aslında hem daha ucuz hem onlar net çıkarıyor 80 TL falan artımed kaset test ben hep onu ve predictor yaptım hatta artı med kaset test daha net cıakrtıyo bulamazsan onu al
nuraymommy Turuncukelebek Parek00 dün yaptığım kaset artımeddi canım olmadı yine onu alıcam koyu çıkmazsa inanmam zaten
Gylcu nuraymommy evet canım ilk resimde çizgi yeri beyaz görünüyor ama sanırım daha sonra renklenmiş görünüyor 🥰🙏🏻
nuraymommy Gylcu ayyy kaset test de aldım birkaç saat sonra da onu yapacağım inşallah vardır kızlar dua edinnn çok yalancı pozitif yaşadım 🥹💖
nuraymommy Gylcu 26 mayıs canım bat ama erken kan verdiğimde hep sonu hüsran oldu çok korkuyorum o yüzden gidip kan vermeye 🥺