1kopek1bebek Melissayda sağlıkla kavuşulsun inşallahhh 🙏🏼 benimde cuma günü 34 rutinim var sonra haftalık devam edicekmişiz bakalım. Nst bağlarmı bilmiyorum. Bence gerek yok ama iyiyim bence beboş rahat gibi 😂 herşeylerimiz hazır yıkandı paklandı ütülendi. Valizin yarısı okeyy , kalan yarısıda ütülü duruyo dolapta. 37 de kapatırım diye düşünüyorum 🤔 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahhh 🙏🏼
cakirbebek Melissayda ahh anılarım depresti kızım 2 yaşında oluyor Haziran 6 sınnda 1 inde doğum günü kutlicaz.. hayırlı doğumlar diliyorum herkese zaman çabuk geçiyor. Şimdi ikincisini bekliyorum kasımda inşallah 🥰
keyfimin-kahyasi-misin cakirbebek 🥲🥹Bende bende bu zamanlar çok bekliyorum ha geldi ha gelicek diye ah ah
Ayselcnt Melissayda merhaba..bizde 35+5 olduk.. 2. Sezaryenim olacak.. Perşembe kontrolüm var.. doktor gün belirleyelim dedi.. korku, endişe, stres, heyecan hepsi bir arada.. 🥺 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah..💙
Seymaaa05 Bende 35+4 üm benimde kontrolüm perşembe ilk doğumum sezeryan istiyorum ama bakalım gün verecek mi çok heyecanlı 🥰 Çantam hazır her şey tamam 🙏
Melissayda @cakirbebek yaa benimde ilk kızım kasımda doğdu ikinci kızım haziran da gelecek tam tersi olmuş teşekkür ederim canım amin inşallah. Kızınıza da sağlıklı uzun ömürler versin rabbim doğum günü kutlu olsun ❤️
Elmasekeri1 Tomrisinizi ay bende hazırladım beşiğin içine hurç hurç çantaya koymadım eksik var mı diye bakiyirum
Tomrisinizi Elmasekeri1 yalnız değilim yani oh oh 😅 valla her şey temiz pak duruyor bişe olsa doldurup götürürüm beş dk lik is. İlk bebede boyle olmadım bu kez elim gitmiyor 🚶
Snksnsns Melissayda en son gittiğinizde kaç kiloydu bebiş :) ben geçen perşembe günü gittim bu hafta gene gitcem ama geçen gün gittiğimde gelişimi iki hafta ileride bayramdan once alırız 38in baslarında dedi gittiğimde gün verecek ikinci sezaryanım olacak
keyfimin-kahyasi-misin Melissayda iki sene önceki hallerim aklıma geldi 🥹🥹🥹dogmuyo diye diye Şimdi iki yaşına geldi ah ah
1prens_1prensesannesi_ Melissayda 37+5 herşey hazır bi doğurması kaldı tahmini 5-6 haziran gösteriyor bayram arefesi yada bayram şekeri olacak nasipse 🥹
Selin3434 1prens_1prensesannesi_ ben de 36 haftalıgım sezaryen olacak doktor haziran başı demişti bakalım
Naazli Melissayda 35+2 deyiz. Haziranın 12 sine gün verdi doktorumuz. Herşeyimiz hazır 2. Kızımızı bekliyoruz. Sağ salim sağlıkla kolaylaştırılmış bi şekilde kavuşalım inşallah hepimiz bebeklerimize. Zaman yaklaştıkça korku heyecan hepsi bastırıyor yine 🥹
Elmasekeri1 Tomrisinizi benim ilk bebeğim 🤣 bir kontrollerim 2 güne bire düştü her an her şey olabilir 🤣 herşeyi son dk yapma huyum.kurusun