Elmasekeri1 Tomrisinizi benim ilk bebeğim 🤣 bir kontrollerim 2 güne bire düştü her an her şey olabilir 🤣 herşeyi son dk yapma huyum.kurusun
Lem Melissayda seninle aynıyız kuzum ben gün aldım iki doktorum var bir bayramın 2. Günü ben 38 haftalıkken alırım diyor diğeri haziran 11 dedi 39. Da ama ben haziran 6 sını tercih edecem
-Buse-_ 35+1 bizimde perşembe günü randevumuz var planlı sezeryan düşünüyoruz muhtemelen haziranın en geç 14 ü gibi alırız demişti doktorumuz aşırı heyecanlı değil mi 💖 bebişin herseyi hazır bugün de hastane çantasını hazırlayıp bitirdim şükür
Selin3434 1prens_1prensesannesi_ ben de 36 haftalıgım sezaryen olacak doktor haziran başı demişti bakalım
Melissayda @Snksnsns canım gebelik şekerim yok ama suyum fazla 32 de gittim en son 2400 dü fazla dedi bana diyet yapıyordum 10 gün kadar ilerde dedi bayramın ilk günü yapalım dedi ama ilk kızıma bakacak kimsem yok o yüzden önce ya da sonra olsun isteyeceğim benimde ikinci sezeryanım olacak senin bebişin kaç kg dı ölçümleri nasıldı canım 🙏🌸
Snksnsns Melissayda ben en son 35+2de gitmiştim 3050 gram dedi ileride gidiyor demişti bayramdan once alırız yüksek ihtimalle dedi bu hafta da gitcem gün verecek inşallah
Melissayda @Seymaaa05 10 haziran olsun isterim ama doktor ne der bilemiyorum önce olacaksa da 3 haziran (2haziran benim doğum günüm istemiyorum) ay yaz mutlaka ❤️ senin aklında bir tarih var mı?
Seymaaa05 Melissayda Benşm de doğum günüm 5 Haziran 😂 normalde 5 Haziran istiyorum ama erken mi olur diye düşünüyorum 37+6 oluyoruz o yüzden 10 Haziran benim aklımdaki de 🥰
Melissayda @Lem banada haziran 6 dedi kuşum ama ben kabul edemem ilk kızıma bakacak kimse yok bayramda herkes gidiyor ne yazıkki 😢 sen niye beklemiyorsun 11 haziranı risk var mı ?
Lem Melissayda yok hiç bir riski ama 6 Haziran diyen doktorum çok iyi ve tatile gidecek o gelene kadar diğer doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında benim doğum tarihim 14 Haziran normalde ama o zamana da baya geç olur sancım felan olur doğururum diye korkuyorum yoksa çok isterdim aynı tarihte olsun
Melissayda @-Buse-_ sağlıkla gelsinler canım inşallah her şeyi bitirmişsin sende sırada beklemek var ❤️
Melissayda @Seymaaa05 10 haziran olsun bizim olsun ya doğum günümde istemiştim amaa geri vazgeçtim benimle kutlamak zorunda kalmaasın her zaman diye kafalar karışık kaybetmeyelim birbirimizi konuşalım 😂 inşallah en doğru tarihte gelirler kuzum ❤️
Seymaaa05 Melissayda Hem de 2 Haziran da erken oluyor canım 5 Haziran da erken gelşgpr çünkü bana 🥰en iyisi 10 u inşallah o zamana kadar dururlarda sağlıkla gelirler 🩷🙏