Mucizem2131 Cambardak__ demin kan verdim . bide cuma günü veririm dedim . bekleyemedim . oradaki doktor sinir etti saçma sapan davrandı biz hastalara kötü oldum resmen tartıştık bişey olmaz insaAllah
Mucizem2131 Cambardak__ verdim pozitif bir masallahinizi alırım insaAllah seninde pozitif olur tüm bekleyenlerin de . sende kan ver istersen . insaAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Cambardak__ Mucizem2131 bisey olmaz canım bugun bende biseye çok sinir oldum stres yaptım ama sonrasında yattım inşallah bisey olmamıştır bizde insanız bazen sinirlencez elbette 😔
nuraymommy Mucizem2131 senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cambardak__ Mucizem2131 e çok iyi gayet güzel ilerliyo minik 🤭 sağlıkla kalp atışını kesesinide duyarız inşallah 😊
Mucizem2131 Cambardak__ valla ilk üç gün almadım sonra iligin bı altı hafif sıcak su ile ayakta aldım çıktım . iki üç gün yine almadım dün su döktüm öyle sade
Cambardak__ Mucizem2131 bende 4 gun dayandım sonra ayakta ılık suyla aldim çıktım ama girerken korkuyorum ya bisey olursa diye insan evham yapiyor ya