Cambardak__ koza08 evet canım her geçen gün daha belirgin oluyor gibi 🤭 kan günüm pazartesi doktor o gün çağırdı 🫠
Mucizem2131 Cambardak__ evet iki katı artmış mi diye insaAllah güzel artmistir . bide kan uyudmazligimiz var iğneye direk mi basliyorduk acaba . gebelik boyunca üç defa iğne olunuyor galiba
Cambardak__ Mucizem2131 kan uyuşmazlığı benimde var canim haftası gelince doktor çağırıp vurur ama onun dışında ara bir kanamamiz olursa hemen vuruluyor
akyuz14 Cambardak__ yani ben de bu şekilde silik görmüştüm sonrasında beta verdim şu anda beta vermiş olsan çıkar sanırım eğer varsa yani transfer süreçlerini pek bilmiyorum ama doktoruna ilet istersen doktorun ne diyor
Mucizem2131 Cambardak__ ikimizinde tatlı mı tatlı sağlıklı bebeleri olsun insaAllah surecimiz beraber güzel ilerlesin. bu arada sen 13 ünde transfer oldun ben 14 ünde doktorum 24 te kan ver dedi . sanki sana fazla demiş yarın senin günün bence
Cambardak__ Mucizem2131 kesinlikle bencede öyle ama doktorum niye böyle bir şey yaptı anlamadım pazartesiye çağırdı en azından kan verseydim biraz icim rahat ederdi diğer transferlerimde test günü bu kadar uzamamıştı hiç anlamadım doğrusu