HilEy busra05_ vallahş şafak 24,36+4 günlük olduk ama bebek baş aşağı dogum pozunda legen kemgıne de yonelmıs fakat asla dogum kanalında degıl benı de bunjn stresı bastı, herhalde 41i goruruz bız 🥲
busra05_ HilEy ayy bizde de öyleydi cuma gunu 38+6 iken kontrol olduk en son elle uyardılar çatı muayenesi sanırım o da bakalım dedı doktor tetıkler belkı dıye 41e kadar bekleriz ama kanala inmezse dedı, sağlıkla gelsınler ınsallahhh kuzucumm
busra05_ Kumsal28 ayy kızz Allah yardımcın olsun saglıkla kavusun inşallah güzel bir doğum hıkayesı eklemeni beklerızz🥰♥️♥️🥹
Beyzanur3 busra05_ bizim şafak 12 38 haftalığız ama bugün sabah muayenem vardı muayeneye gitmeden önce nişanım geldi doktorda eli kulağında her an doğumun başlayabilir dedi inşallah da öyle olur ilk gebeliğimde çok geç gelmişti bu sefer erken gelsin istiyorum kendi sancımla inşallah
Rmak1100 Bizde 31+3 olduk bugun allaha şükür herhangi bir belie to yok kasık agrisi ve bel ağrısı dışında 😊 ilk doğum olucak nasıl oluyor ağrılar tecrübesi olan anlatabilir mi çok ağrılı mı oluyor doğum başlangıcı?
Adaklc6 Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebeğin 💕🤲 bize daha 92 gün var heyecan merak korku Özlem hepsi toplandı ikili rakama düşünce
Kkklelp 39+1 yarın doktor ne diycek bakalım modum çok düşük Babannem hasta durumuniyi değil annem yanımda olamıycak sanırım 🥹😔
busra05_ Kkklelp Acil şifalar versin Allah kuzumm moralini bozma eşin de yanında olur bebişe odaklan sadece lütfen💕🥹
Zehraax Kkardelenn1 32+4 olduk bizdee. 2. hamileliğim benim de diğerine göre daha zor bir hamilelik oldu benim için mide bulantısı mide ekşimesi ve baş ağrısı iadare etmeye çalışıyorum.. hele ki son zamanlar ekşimeler fenaa
Azrakrks Bebek müslin takımı yaptırmak istiyorum instagramdan ya da başka yerden kaliteyi uyguna yaptıracağım memnun kaldığınız önereceğiniz bir firma var mıdır ??
Hayatmavii16 Melikeakkc sizinle aynıyız bayram bitişi günü dimi ? 💐 benim 2. Sezeryanım sormak istedim sizde de yürüyememe ayağa kalkınca kücük tuvaletinin var hissi oluyor mu ? Ayağa kalkınca adet ağrım var gibi oluyor ve aşırı yavaş yürüyorum kafama takıldı
Melikeakkc Hayatmavii16 aynı durumdayım. Alt bölgem açık yara gibi açıyor. Çok zor kalkıyorum. Çok zor dönüyorum. Karnım sertleşiyor fazla yürüdükçe. 😕😕