busra05_ 39+3 haftadayız biz bebişi beklıyoruz ilk gebelık bızım kızlar gece uyuyamıyoruz artık.. doğum tetıklemek için alttan da uyardılar elle ağrı var nişan su tık yok:)) bel bacak âdet ağrısı gıbı karın agrısı var ama tık yok be kızlarım sizde durumlar nedir? Kaçıncı haftadasınız şafak kaç🎀
Kkardelenn1 busra05_ 30+2 son 70 ama 55 olacak sanırım 38 de doğum planlarız sanırım 🌸sizin baya ilerlemiş eli kulağındadır ananas hurma çömelme merdiven in çık öneriyorlar birde ilişki bunlar için sakıncanız yoksa deneyebilirsiniz 🥰
Nacyax busra05_ bizimde son 27 bakalım nereye kadar gidecek ara ara sancı da giriyor bel ağrısı bacak ağrısı falan
_biranneadayi busra05_ Elle uyarı nasıl oluyor masaj gibi mi? Yoksa açıklık muayenesi yaparken mi kurcalıyo nasıl oldu? Ben en son gittiğimde sancı çıkarsa alttan uyaracam demişlerdi de sancı çıkmadı. Bi dahakinde yaparsa bilmek için soruyorum.
busra05_ Kkardelenn1 sağlıkla gelsin inşallah kavusun birbirinize 🥰 artık agrılardan dısarı bıle çıkasım gelmıyor ilişki denıyorduk ama doktor en son ebelere alttan baktırınca agrılarım basladı dedım yapmayalım bekleyelım dıye ama nasıpp☺️😍
Zehraax Kkardelenn1 32+4 olduk bizdee. 2. hamileliğim benim de diğerine göre daha zor bir hamilelik oldu benim için mide bulantısı mide ekşimesi ve baş ağrısı iadare etmeye çalışıyorum.. hele ki son zamanlar ekşimeler fenaa
busra05_ _biranneadayi ebe hanım açıklık çatı muayenesi gıbıydı sanırım ilk benımde eli ile alttan rahim ağzımı kontrol etmıstu genıslık darlıgına🥰 benım sancılar nst de ufak çıkıyo şiddetli çıkmıyordu gunler az kaldı dıye bır de oyle uyaralım demıstı
Kkardelenn1 busra05_ amin inşallah sizde sağlıkla kavuşun 🌸bence eğer dayanılabilir bir ağrı ise ilişkiye devam edin çünkü rahim agzını yumusatıyormus
_biranneadayi busra05_ ilk olduğu için yapmıştır onu. Benim ikinci normal olacak Allahın izniyle çatı muayenesine gerek yok demişti doktorum. Sadece açıklığa bakıyolar her seferinde milim açılma yok😂 39 olduk biz de hayırla doğuralım inşallah
busra05_ _biranneadayi olabılır haklısınız güzel demıslerdı o an baktığında ınsallah sancılarım baslar ama su felan gelen gıden yok bakalım ne zaman doğururuz🌸☺️😃
busra05_ Kkardelenn1 amin canım🌸🌸 eşim nöbet usulu calısıyor bu hafta evde olduğu zamanda ona kıyamıyorum uyusun dinlensin dıye☺️🎀
Kkardelenn1 busra05_ Allah yardımcın olsun 🌸🤲🏼inşallah sağlıkla kolaylıkla su gibi bir doğumun olur 🫶🏼
dilaraaydinn Ben de bugün 36+0 oldum, 2 gündür adet sancısı gibi günde 3-4 kere felaket vuruyo kitliyo beni. Aman kızım az bekle evin işlerini bitiriyim ondan sonra gel diye çocukla konuşuyorum 😂
Yenibirannee busra05_ benim 15+3 haftalık ☺️ 3. gebeliğim sezaryan olcam öncekiler öyle çünkü 🌸 artık bende sonlara gelmek istiyorum yaa bu haftalar çok yavaş geçiyor sanki
Hayatmavii16 Melikeakkc sizinle aynıyız bayram bitişi günü dimi ? 💐 benim 2. Sezeryanım sormak istedim sizde de yürüyememe ayağa kalkınca kücük tuvaletinin var hissi oluyor mu ? Ayağa kalkınca adet ağrım var gibi oluyor ve aşırı yavaş yürüyorum kafama takıldı
ikibebisannesii_45 busra05_ soooon 99 olduk çok şükür 🙏🏻 kız bebiş bekliyorum. İkinci gebeliğim. Kıyafetleri, kapı süsü , isimli tulumunu , bezini aldım . Geriye çok az bir eksiğimiz kaldı.32-33. Haftaya kadar alıp yıkayıp çantamı yaparım inşallah
busra05_ ikibebisannesii_45 ayy çok güzell agırlasmadan halletmen süper kolay doğumların olsun tatlımm:))