Hasret17 Arkadaşlar ben şuan 35+6 haftalık hamileyim yarın 36 olacağız inşallah fakat hala doktorum doğum hakkında hiç bir şey demiyor devlet hastanesinde bakılıyorum
Huzurluanne05 Hasret17 devlet hastanesi ile program yapamazsın cnm önce normal doğum deniyorlar.saglık açısından da bir sorunun yoksa eğer normal derler
Anenglishteacher Hasret17 bu arada normal yapmak zorunda da değilim kimse beni normal doğuma zorlayamaz
Melikeakkc Hayatmavii16 aynı durumdayım. Alt bölgem açık yara gibi açıyor. Çok zor kalkıyorum. Çok zor dönüyorum. Karnım sertleşiyor fazla yürüdükçe. 😕😕
Kbrrsln7 Bizde bugun 38+5 olduk. Siz neler yapiyorsunuz dogum için bana fikir verirmsiniz🤣tum tuşlara basmak istiyorum. Hurma yuruyus,ordek yürüyüşü ,squat filan yapiyorum bugunde ahududu yapragi aldim onu içmeye başliyacağim🤣bunlar disinda ne onerirsinuz
busra05_ Kbrrsln7 yerleri elle silin dıyolar( ev büyük oldugu için gozum kesmıyor)😂 ilişki önerıyolar ama akıntım cok oluyo son günler ben beklıyorum valla kasmıcam ne zaman ısterse gelsın paşa artık😂💖
Ervagulcan Kbrrsln7 ben ilk doğumum da çok şey denedim yaa ama fayda etmedi en son 40. Haftada kendiliğinden nisanım ve suyum geldi sonrası doğum zaten çok sıkıntıya girmeyin beklemedıgınız anda olur
Beyhan0704 busra05_ 31+6 olduk cok şükür 🥹🤲🏻 Bu akşam kontrolüm var bakalım Allah’ın izniyle güzel geçer Benimde ikinci sezeryanim Beni neler bekliyor bakalım Allah’ın izniyle sağlıkla sıhhatle hepimizi miniklerimizi kucağımıza alalım kolaylıkla güzelliklerle insaallah🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Naz5206 busra05_ şafak 5 ama doğuracağıma olan inancımı kaybettim artık 😂 sizin ne zaman olacak merak ediyorum doğurunca yazın 😂
busra05_ Naz5206 3 şafak ama bende inancımı kaybettim kasmayalım ne zaman canları isterse bence😂😂😂♥️🫶🏻
-Buse-_ Haftamıza girdik bugün planlı sezeryan düşünüyoruz bebek biraz iri çünkü perşembe kontrolümüz var bakalım herhalde o zaman konuşuruz henüz doğum şeklini konuşmadık ama ben sezeryan istediğimi söyledim doktorumda olabilir demişti
S221022 -Buse-_ benimde dizin gibi doktorlar 37-38 diyor iri çnki ama hesaplarım 35+3 neye göre hangi haftaya göre gidecem bilmiom
busra05_ ikibebisannesii_45 ayy çok güzell agırlasmadan halletmen süper kolay doğumların olsun tatlımm:))
ikibebisannesii_45 busra05_ oğlumda erken doğum riskim vardı 31. Haftada hiç bir şeyi hazır değildi. Hareket etmem yasak olduğu için her şeyi ty dan alıp bir hafta içinde hem yıkayıp hem ütüleyip hem yerleştirince çok zor oldu. Bu sefer de risk olabilir diye progestan kullanıyorum ne olur ne olmaz diye 32-33 ideal bence
busra05_ HilEy ayy bizde de öyleydi cuma gunu 38+6 iken kontrol olduk en son elle uyardılar çatı muayenesi sanırım o da bakalım dedı doktor tetıkler belkı dıye 41e kadar bekleriz ama kanala inmezse dedı, sağlıkla gelsınler ınsallahhh kuzucumm