Sarkac Nurellaaaaaaa1212 bana ikinci çocuğumda kız dedi ama erkek hissediyordum sonra rüyamda çıkıntı gördüm aynısını yaşadım dedim Dr hanım orda birşey var Dr da şaşırdı 18 hafta öğrendik erkek gizlemiş oğlum utangaç tır biraz 😊
Asyabella Ben nub teorisine gore kiz oldugundan cok emindim😃Doktor 14. Haftada erkek dedi🙄Chatgbtde kız deyince 20.ci haftayı beklemeye karar verdim. Sonuç erkek😄🥰💙
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 9.haftadan bu yada 12. Haftada detaylı da dahil her doktor kız dedi bende buna attım o pozisyonundanmıdır bilmiyorum erkek diyo bacım dkdmdmdmdmf bugün fetal dna sonucum gelecek heyecan içinde bekliyorum en net o söyler hani ne bileyim
Cotanakk Kızlar bana da bi bakar mısınız ya chatgbt erkek olabilir dedi ama ben bir şey anlamıyorum 😂 yapay zekaya göre kafası sol tarafmış onu da net anlayamamıştım 😅 @Nurellaaaaaaa1212 @staRmama @Lavinyam06
Cotanakk staRmama tamam canım tekrar atarım ayakları ve bacakları nerde onu görebildin mi bir türlü anlayamıyorum
sevaldqn1 Nurellaaaaaaa1212 chatgbt erkoo taraftarı sanırım ilk kızımın ultrasonuna da erkek dedi 2. Kızıma da erko diyoor 🤣
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 Balım çıktı çıktı herşey yolunda sağlıklı ve genetikte de kız çıktı ChatGPT bana durusundan erkek dedi ama dediğim gibi sanırım o pozisyondan kaynaklı öyle algılıyor Yanıldı 😀😀
Eres26 Bana 12. Hafta görüntüsüne göre nuba göre kız dedi Cumartesi gösterirse 16. Haftasında öğreneceğim heyecanla bekliyorum…
staRmama Cotanakk kaç haftalık suan kuzum büyük ihtimalle daha oluşmamış kafası belli. sağ tarafta bacak kısımları oluyor
Zehraax Nurellaaaaaaa1212 chatgbtnin güvenilirliğini bilemem ama 12 hafta zaten cinsiyetin net olması için biraz erken doktorlar yine de tahminde bulunuyorlar 16 da filan daha net belli olur zaten 🥰