Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 ama kız dedikleri haftanın görselini attım. Şimdi erkek dedikleri görseli attım ona erkek dedi ahshahshs
Zehraax Nurellaaaaaaa1212 chatgbtnin güvenilirliğini bilemem ama 12 hafta zaten cinsiyetin net olması için biraz erken doktorlar yine de tahminde bulunuyorlar 16 da filan daha net belli olur zaten 🥰
Firdevskansuu Nurellaaaaaaa1212 12+4 doktor erkek dedi ama bacak arasında bişey görüyorum felan demedi sadece tahmin dedi 2 haftaya net olur alışveriş yapma dedi Sizce nedir Yanılma olur mu 😅
Cihanella ilkbebekannesi çoğu vardı aklımda yok tabi tek tek ama önemli olan şeylere bakılıyor hep ☺️
EsoMom_ 2cocuk2kopek zaten doktorum onlarda yanılma payı olduğunu söyledi ama sana detaylı ultrasonu zpfunlu tutulan dedi zaten onu yaptırıcaz bakalım ona 8 hafta var daha :)
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 Balım çıktı çıktı herşey yolunda sağlıklı ve genetikte de kız çıktı ChatGPT bana durusundan erkek dedi ama dediğim gibi sanırım o pozisyondan kaynaklı öyle algılıyor Yanıldı 😀😀