edabolukbasi3- Nurellaaaaaaa1212 benimde yok bana da kız diyo erkek diyo detaylıyı bekliyom o yüzden 23 haziranda öğreniriz inş 🤣
Leylak34 Nurellaaaaaaa1212 Benim bebege de bi kiz diyor bi erkek uapay zekayla kavga ediyorum kaç gündür en son kiz olduğuna hem ben onu ikna ettim hem de o beni anlaştık 😁
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 yok canım bu ertesi gun at miz der bana bı erkek bı kız diyor kafası karışık 😁😁
bebek_29 Ben yaptım şimdi Erkek Dedi umarım doğru çıkar bu hafta çarşamba 17 haftalık oluyoruz kontörolumuz var tam öğrenicez cinsiyeti 🩵
Korkusuz Nurellaaaaaaa1212 bende şimdi yaptım banada erkek dedi Perşembe günü cinsiyet öğrenmek için gidicem bakalım doğru çıkacak mı
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 harbi bu ısrarima rağmen premsess olursa (tabi teyzosuu cokkk sever dee) şaşırırım 😂😂
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bizim sıpalar dillenio ben şuyuuum diye bağırmıyo mu içerden dkdldldl
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 bacım her sorduğumda farklı söylüyor ya bi kız diyo bi erkek kafa ve vücut yapısına göre sorduğumda kız diyor genelde hep ama nub hep farklı