aysetcdmr_ miniminibebek ben bu konuda biraz hassasım ama arkadaşım migrosun ya da bimin bebek bezi gayet iyi dedi ben 1 paket alıp deneyeceğim ıslak mendil olarakta molfix izotonik sulu olanı aldım deneyip karar vereceğim artık
miniminibebek helloandhello teşekkür ederim ama sleepyden memnun olan da çok olmayanda o yüzden almak istemedim 😊
Sren1289 miniminibebek bez olarak prima premium care aldım islak mendil molfix izotonik yenidogan aldım bakalım Allah kullanmayı nasıp etsin herkese 🙏
rumisam miniminibebek sleepy premium ıslak mendil fark etmez bende her türlü yıkıyorum ıslak mendili öyle siliyorum brbegimin poposunu
tomrisinaannesi miniminibebek Prima kullanıyorum çok taşırma yapıyor GOON denedim asla taşınmıyor Japon teknolojisi diyorlar içinde kum gibi şeyler var anlam veremedim dışarıya da biraz koku veriyor ama güzel bez bende aradayım PRİMA ve GOON daha deneyimli anneler yanıt verebilir
Glndmdoa tomrisinaannesi bende çook memnunum gece prima gündüz goon biraz lastik sıkıyo bi no büyük alıyorum bazen lastiği koparıyorum öyle giydiriyorum sıkmıyo ve taşmıyo yani büyğk alıp sıkıyosa kızartıyosa lastikleri koparın giydirin
Sevilesi miniminibebek ıslak mendillerin hepsini kullandım neredeyse hepsi aynı geldi bana bilmiyorum en son komili ve baby turco da devam ediyorum. Bebek bezi goon ve evy baby kullanıyorum. Taşma yapmayan en kuru bez markaları bence bunlar. ☺️
Ardennnnn Arkadaşlar bide üstüne su dokumuncce büyüyen mendiller var kullanan var mı sadece su içeriği diye biliyorum bı paket alıp denemeyi düşünüyorum ama 🙄
tomrisinaannesi Ardennnnn ben denedim arkadaşım almıştı toplu bi paket vermişti bana da onu o şekilde sıkılaştırmak için de kimyasal kullanıyorlar bence çünkü su da açılınca değişik bi koku oluyordu en iyisi pamuk
Devran Sleepy 1 beden bebek bezi yenidoğan için uygun eğer premeture ise 0 bedenimuygun sarı sleepy ıslak mendili yeterli
Ardennnnn tomrisinaannesi bende içeriğini pek bilmiyorum ama yer falan kaplamiyo diye dikkatimi çekti de bı araştıralım bakalim
usernameimza Prima premium care su anlik buyudukca harmonie istiyorum islak mendilde water wipes ama pamuk kullanicam ilerleyen zamanlarda ona gecerim