Rmk dml33 su çok önemli detaylı ultrasonda bb3gimin böbreklerinde sorun yok dediler çok şükür amniyon sıvısı az olunca bebeginin böbreklerine ayrıca bakıyorlar idrar yapması gerekiyormuş çünkü
dml33 Rmk evet ben iki kere girdim bobreklerine mesanesine falan baktilar idrar varmi diye baktilar mesanede cok sukur onda skinti cikmadi sular nereye gidiosa.bizde
Rmk Ben 3 5 tane yemişimdir sadece havucu sıkacagım yok diye direk kendini yedim bide armut yedim onuda 3 4 tane yemişimdir çünkü 5 gün sonra tekrar gitmiştim doktora
Meryemekrem Rmk canim bende ilk gebeligimde 30 29 haftalıkken cıktı 34 haftada sezeryanla doğum yaptim. 10 gün küvezde kaldi. Senin kaç haftalık canim. Sıkıntı stres yapma sakin. Rabbim.sifa versin
Rmk dml33 yorgunluk felen etkiliyor olabilir bnce özellikle misafir insan kendini kaybediyor şunuda yapayım buda olsun şurasını sileyim derken
Rnhndkzn Yasemincifci valla aklına geldikçe yedi her öğün salatasını yaptı yedi erken doğuma alınacaktı su yükseldiği için normal zamanında doğurdu
dml33 Rmk azaldigi sira ben hep yatiodm bi dusugum olunca yatarak gecirdigim bi donemdi ama fazla su icemiyordm mide bulantisi yeni yeni geciyordu cok sukur duzeldide
Rmk dml33 gün içine yudum yudum paylaştırınca bulantı olmuyor ilk suyun az su iç denildiğinde çok içicem diye kendimi ağız dolusu su içerek zorladım ve hep istifra ettim şimdi sürekli az az içiyorum 3- 3 buçuk litre
Elfii Merhaba benimde sıvım bitmek üzereymiş . Cocuğun mesanesi dolmuş idrar yapamıyor . Ve pazartesi anne karnından şant takılacak bebeğime .😪 okadar üzülüyorum ki başına böyle birsey gelen varmı