Annesininmucizesi Rmk korkma güzelim en az 2.5 litre su iç günde içebiliyosan fazlasını bile iç yani 😇
Annesininmucizesi enfla dönüyo canım normale bizzat şahit oldum arkadşıma resmen bebek tehlikeye gircek üzerymş o derere suyu azalmş her hafta 2.5 litre su içerek her hafta kontrele gelerek suyu normale döndü 😊
enfla Annesininmucizesi super bı haber ınsan umutlanıyor boyle seylerde bana da ole denınce bnde su gıbı akıntm olunca asırı stres yapmaya basladm
Annesininmucizesi Rmk doğru söylemiş canım bnde öyle yapıyorum bi sorun yok ama ne zaman idrarım beyaza dönse kendi kendine rahatlıyorm çünkü bu iyi bi şeymiş 😇
Annesininmucizesi enfla korkma kuzum bol bol dua edin rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. 🤲😇
Annesininmucizesi Rmk hımm olsun 1 haftadan bi şey olmaz sen decam et kuzum su içmeye bak havuç suyu diyen arkadaşlarda var eğer şekerin falan yoksa onu dene bakalm akıl akıldan üstündür sonuçta belki onun faydasını da görürsün 😇
Rmk Annesininmucizesi ya safi ya Allah diyorum hep derdi veren Allah fermanını da verir inşallh herşey Allah tan benim yapacağım şey dinlenip su içmek
Annesininmucizesi Rmk aynen kuzum hepimizin başına gelebilcek bi şey sıkma canını zaten yolu yarılamışsın inş. Kazasız belasız doğur rabbim hepimizi sevindirsin hiç üzülme bebeğin de etkilenmesin 🤲♥️
dml33 Rmk bn yeni gordm postunuzu benimde 14. Haftadan beri az sekerim cikana kadar havuc suyu ictm birakmak zorunda kaldim simdi su iciorm 2.5 3 litre boyle 28 haftaya geldim cok sukur ins sizinde sorununuz gecer
Rmk dml33 su çok önemli detaylı ultrasonda bb3gimin böbreklerinde sorun yok dediler çok şükür amniyon sıvısı az olunca bebeginin böbreklerine ayrıca bakıyorlar idrar yapması gerekiyormuş çünkü
dml33 Medebru cok sukur sevindim yinede suyunu 3 litre ic havuc suyunuda hergun olmasada haftada 2 gun ic bn iciodm seker cikti sekerde suyu arttirms 😊havucu biraktm.su iciorm.simdi