Rmk canım 22 haftada doktora gıttıgımde suyumun sınırın altında oldugunu suan cok tehlıkelı oldugunu dogum için erken oldugunu soyledı yanı bebegı alarakta kurtaramayız dedı.ilk once üç gün üç lt su ıc gel dedı içtım ve gıttım aynıydı sonra kan sulandırıcı ıgne verdı gobegımden hergun kendıme yapıyorum oda yukseltmadı bu arada tabı üç günde bır kontrole gıdıyorum.arastırmalarıma gore devecı armudu ce havuc suyu yukseltıyo ama bende sekerde oldugu için havuc suyuna cesaret edemedım her gun bır armut bol su ayran içtım gene gittim gene yukselmemiş bu sefer seruma başladı üç gun boyunca hergun üç lt re serum takıldı.sıvım 92 di 102 ye cıkmıs şükür.ama bı üç gun dha serum verdı suan bugun üçüncü kez serumu taktırcam ve pazartesı bır daha gıdıcem doktora 120 yi görmem lazım ozaman serumu bırakıcam dedi.suan 27 haftama gırdım doktorum 28 i gorelim sonrasında ciğer gelıstırıcıye başlıcam dedı.su bu sekıl az gıderse erken dogum olur bebegı hazırlamamız lazım dedı. Bebegımın normalde üç dort gun onden gıderdı ılk suyum dustugunde bir hafta gerıye düşmüştü.ama en son kontrolde tekrar bır hafta one attı sukur ugraslarım sonucu.bu arada sordum doktora bebekte sıkıntı olurmu yada varmı dıye benım doktorum su sıfıra inmedigi surece boyle durumlarda bebek aksıne saglıklı olur ama anne bebegı tasıyamaz dedı.yanı dokuz ayı dolduramaz erken almak zorunda kalınır dedı.kı ben gece gunduz dua ederdım normal dogum yapmak için ama suan şüpheli duzelmesse sezeryanla alınır muhtemelen.ama hayırlısını allahım bılır saglıklı olsunda yapıcak bişey yok.bu arada idrarda kaçak varmı dıyede baktı oda yoktu yanı sebebı bellı degıl vucudum yapıyo bunu.tavsıyelerım bebegı gelıstırıcek kılo aşdırcak seyler ye suyunu ıcmeye devam et ve terlememmeye bak bol bol dınlen armut ye sekerın yoksa havuc suyu iç.ve başka yapıcak bısey yok bol bol dua.kusura bakma uzun oldu ama suan bu surecı yogun olarak yasıyan bırı olarak belkı fıkır olur dıye anlatmak ıstedım.