MervezkanYamal Elissaaa İleride ne yapıcaz bilmiyorum . Yeter ki kucağımıza sağlıkla alalım ama ya herşey geçici 😍😊
Elifhan MervezkanYamal evett buluşalım tekrar,peki bu kontrolde 2 li tarama testi yapılacak mı?sizin doktorlarınız birşey söyledi mi bu konu hakkında?
Elissaaa MervezkanYamal Ah etmem mi.Yapmayan nadir şeyler makarna,erişte ekmek😒 iştahımın yerine gelip habire yiyeceğim günler gelse bi hayırlısıyla tadını çıkartsak😍
MervezkanYamal Elissaaa bende o kadar iştahla yemek yemeyi özledim ki anlatamam 😀 mide bulantılarımın geçtiği an başlıcam hemen 😋😀
Newheart Elifhan bana sadece cinsiyet dedi. Anlamadım ikili tarama testinden hiç bahsetmedi. 12 haftalık olcak ayın 8 inde
Elifhan MervezkanYamal ben doktorumu değiştirdiğim için ne yapılacak bu sefer bilmiyorum,o yüzden sordum sağol canım 😊
MervezkanYamal Newheart allah allah neden acaba ? Belki gittiğinde kan ister yapar söylememiş olabilir. Bende cinsiyetini öğrenebilirmiyim acaba yaa 😍
crash Bana hiç bahsetmedi ikili test olayından bende 10+1 belim kalınlaştı gaz sıkıntısı var ayaklar ölü ayağı 🙂 bulantı yok çok şükür ama bel ağrısı ilk defa çekiyorum kötüymüş.
Newheart Elifhan vallahi bilmiyorum o zaman 12 hafta 2 günlük olcak. Doktorun makinası çok iyimiş yani teknoloji olarak bayağı iyimiş. Sanırım ondan dolayı görebiliyor.
crash 8.hafta ultrason kağıdında bebek konumu diye birşey varmış onlara da bakalım mı? 7 veya 8.hafta da Karından ultrason fotoğrafında solda ise erkek sağda ise kız . Bakalım tutacak mı
Maya1903 crash bende kese fasulye şeklindeyse erkek yuvarlaksa kız diye okumuştum bir yerde ama tutar mı Aslı varmıdır bilmem🙂
Aysenurtsr 10+1 im ben de. Kilo kaybetmedim asiri bulantilarima ragmen. Mide siskinligi ve koku hassasiyetimle beraber bulantilarim cok benim. Bir an once gecer insallah 😫