Maya1903 10+0 olduk bizde 20 şubatta ikili test için gidicez kısmetse bakalım gaz ağrısı ve şişkinlik var kabızlık var ve evet ben şimdiden kilo aldım çok az bulantım oldu ama kusmam Yok çok şükür🙏🏾
Maya1903 crash bende kese fasulye şeklindeyse erkek yuvarlaksa kız diye okumuştum bir yerde ama tutar mı Aslı varmıdır bilmem🙂
Maya1903 crash 🤗bana da pek mantıklı gelmiyor ama öyle söyleyenler var bakalım hayırlısı olsun inşallah
Elissaaa Sanırım ikili testi yaptırmayacak olan bir ben varım burada🤔 Kızlar doğal maden suyu için mide probleminiz olsun olmasın çok faydalı.Bunu bildiğim halde yinede dr uma sordum günde 1,2 tane içebilirsin dedi.
Sabihanur Elissaaa bende yaptırmama niyetindeydim nasılsa her halükarda doğuracağım inş diye ama bir aksilik varsa(Allah’ım uzak etsin) buna kendini hazırlamak gerekir diye bir yazı okumuştum mantıklı geldi
Tugceus Elissaaa bende yaptırmicam canım 10+1 doktorum 5 şubatta çağırdı ikili için ama ben sadece aylık kontrol için gidicem
FulYasin01 10 + 4 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 😍💋💋 çok heyecanlı güzel zamanlar bunlar 😍😍
Newheart Elifhan vallahi bilmiyorum o zaman 12 hafta 2 günlük olcak. Doktorun makinası çok iyimiş yani teknoloji olarak bayağı iyimiş. Sanırım ondan dolayı görebiliyor.
Elissaaa Sabihanur Evet bu düşüncede olanlarda oldukça fazla.Ama Allahım korusun birşey varsa bunu öğrenmek o hamileliği en güzel zamanları zehir etmek olmayacak mı? Doğum yapana kadar sıkıntı,üzüntü stres oldukça hırpalar insanı.Tabii yinede biz bu ihtimalleri düşünmeyelim Allaha emanet miniklerimiz inşallah sağlıkla doğacaklar🤗
Elissaaa Tugceus Aynen öyle şimdilik 3 haftada bir kontroldeyiz sonra ayda 1 oluyormuş.Bu yeterli benim içinde☺
Asl_th Elissaaa düşüncenize katılıyorum. ben ilk hamileliğimde yaşadım o stresli günleri ☹ Hamilelik hormonlarıyla ve internette yazan bir sürü şeyle insan kendini yeyip bitiriyor. Sonuç Allahtan gelene razıyım deyip doğurdum çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. peki ayrıntılı usg düşünüyormusunuz?
Elissaaa Asl_th Aslında düşünüyordum ama detaylı usg yaptırdığımda ikili test yaptırmamamın hiçbir mantığı kalmayacak yani kendimle çelişmiş olucam.İnce ince bakılacak bebeğe diyelim ki rabbim esirgesin bir problem çıktı ee ben yine vazgeçmeyeceğim ki bebeğimden onun için hiç o strese girmeye gerek yok diyorum. 6. Aya geldiğimde de aynı fikirde olacağımı umuyorum🙂 Zaten düzenli kontrollere gidip bebişlerin gelişimini kalp atışının takibini yapıyoruz.İnanın ne kadar irdeledikçe o kadar stres oluşturuyor insan.En iyisi bolca dua edip Allah’a işine karışmamak😊