Rukiyeinci94 bebegimmzgl inanın bende değişmesini çok isterim ama bi çıkıntı var videoda ama doktor yine de küçük erkek gibi düşünüyorum 16 da bakalım dedi de ben çok bekledim kız demesini sanırım Ümitlerim bitti.Sağlıkla gelsin ne diyelim dileğim o.
Edizhr Kelebe05 tabiki çeşit aranıyor ama hep hayırlısı için dua ettim birde ilerde birbirilerine çok destek olacakalr Allah’ın izniyle 🥰😍 sağlıcakla kucağımıza alalım canım
Cnsyldz Rukiyeinci94 Bakın bu benim 13 haftalıkken bebeğimin ultrason görüntüsü dün bir arkadaş için videodan durdurup çektim kırmızı ile işaretlediğim yer bacak arası 😂
Rukiyeinci94 Cnsyldz https://mutluresim.com/images/2025/05/16/1sOWqG.jpeg! Bizimde çıkıntı dediği bu ekleyebildiysen eğer doğru.Kırmızı çizdiğin alan ☺️
Ayaztugba Cnsyldz aaa evet gördüm bana da net gösterdi aslında ama ben yine de ümidimi kaybetmiyorum görmeme rağmen yinede kız diorum bana 11+3 de 2 farklı doktor kıza benziyor dedi bu sefer de 13 de erkek dedi ama ben inanıyorum kız 😁
Cnsyldz Bu internette bulduğum bir görsel buna bakarak her çıkıntının erkek olucağı anlamına gelmez dedim Bu da benim küçük kızım 🥰
bebegimmzgl Ayaztugba yo özele gitmiyorum devlet hastahanesine gidiyorum düşünün ayrıntılıda bile erkek dediler kendi doktorum bak dedi bacak arası boş erkek olması imkansız hatta bir kaç kere emin olmak adına kontrollerde sordum kız dedi
Ayaztugba Rukiyeinci94 evet ya demek ki bir tek ben bu şekilde düşünmüyorum piskolojimiz bozuldu valla 😁 ama gerçekten de bize ışık oluyor bu okuduklarımız ümidimizi kaybetmek yok
Ayaztugba bebegimmzgl inşallah bizimde değişir 2 oglandan sonra kız çok istiyordum net de gösterdi aslında ama dediğim gibi ilk başından beri kız hissi var içimde umut hep var diyelim belki değişir bizimkide 🙂
Rukiyeinci94 Cnsyldz evet yani ben pipi göremedim de çıkıntı gördüm videoyu durdurup çektim.Valla baştan emin değil gibi konuşmuş sonra emin konuşmuş ama yine de hazırlık yapma 16 da bakalım dedi.
Cnsyldz Rukiyeinci94 yani bana erkek gibi gelmedi hiç, tabii ben bu işin bilir kişisi değilim neyse sağlıklı olsun diyelim önemli olan o🥰🤲