Rukiyeinci94 Edizhr bana arkadan bir görüntü gibi geldi hani arkadan çıkıntıya bakınca sallandı falan bakın demiş videoda.Ama bilemedim izleyince ve yazdıklarınızı okuyunca emin olamadım.
Edizhr Busraaaaaaaaaaa12 valla çok şükür büyüyorlar da seninkide senden gidiyor Rabbim ömürlerini versin canım büyür büyür bı bakmışsın boyunu geçmişler
Edizhr Busraaaaaaaaaaa12 ben bı nasip olursa 2 sene sonra 4. İle sezeryani kapatirim artık sorun olmazsa 😂
Karanfil000 Edizhr hayırlı olsun detaylıyı Fuar Hastanesinde yaptıracaktınız galiba erkek diye de orda mı demişlerdi
Edizhr Tugba29_ hayırlısı ile gelsinler rabbim evlatlarımızla güldürsün yüzümüzü ekmeğini yedirecek evlatlar nasip etsin canım görüyoruz olanları
ilayda_2309 Edizhr evett 14. Haftadan itibaren kız dediler ayrintiliya girdim %100 erkek kız olma ihtimali 0 dedi doktor 🤣
minikkurabiyelerinannesi bebegimmzgl Çok şaşırdım ya o haftaya kadar hep erkek mi demişlerdi yani kesin net değişmez olarak 😂 çünkü bana doktorum %100 erkek diyor değişmez diylr 😂😂😂😂
Edizhr Azymaaa Rabbim gönlüne göre en hayırlısı senin için ne işe o olsun canım ben hep benim için hayırlısını nasip et diye dua ettim