Aysgeulburakk benimde 3 lü tarama testim de risk çıkmıştı aynı hastalık ama çok şükür bizde 12 günlük olduk ve hiçbişeyimiz yok
Tüm annelere Moral olsun asla ümidinizi kaybetmeyin 🙏
Bu sizin için sınavmış ve siz o sınavı geçmişsiniz helal olsun size ve hepimize örnek olsun.rabbim bagislasin size ömür boyu güzel bebeğinizi.hic acısını göstermesin inşaallah.cumlemizle beraber🙏😊
Annelik bu Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Gerçekten gecenin en anlamlı formu olmuş rabbim evladınızla huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin ❤😍
Aysgeulburakk çok yakn arkadaşm da heyet kararıyLa 8 aylıkken aynı durumdan aciL öLü doğmasına karar werdiriLdi karnına bi iLaç gönderip bebeği öLü şekiLde doğuma sebebiyet werdiler ama otopsi istemediLer daha fazla acı çekmeyelim diye belkide ondada yoktu ama bilemezdikki hidrosefali yüznden neler çekti kız ama sonra sağLıkLa bi sonraki bebeğini kucağına aLdı onu unuttu şükürki yoksa iyi değiLdi Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok şansLısınız 👏🏻👏🏻
Aysgeulburakk sizi tebrik ediyorum
Gece gece aglattin valla.helal olsun sana sabrina gercekten tebrik ediyorum rabbim buyuk bi imtihan etmis seni.evladinla bir omur boyu saglikla huzurla yasa insaAllah
Aysgeulburakk brbegıme yaşamaz dediler bütün doktorlar gunlerım aglsmskla geçiyor umut kapısı arıyorum bulamıyorum ama senin bu yasadıgın olay yüregıme su srrptı biraz olsun belki bızınkısıde düzelir dedım allahın izniyle Rabbim cok büyük yardım etsin bızlere 😢😢
Meru neyi var bebeğinizin
Aysgeulburakk kistik hıgroma dıyolar yasamaz diyor doktor
Aysgeulburakk helal olsun sana inandigin iicin allah gnlune gore vermis ❤
Meru Rabb'im yardımcın olsun inşallah herkes yanılır
🤗 Ne mutlu ki size en büyük sinavi geçmişiniz 🤗💕 rabbim size bagislasin bebeginizi 💕
Aysgeulburakk insallah
Sabrınıza hayran kaldım siz ne güzel bir annesiniz 😊 çok şükür Rabbimin hikmetine 🙏 Rabbim sağlık sıhhat versin hem bebeğine hem sana 💕