1melekannesi3858 momBg canım doktorum vajinal muayene ile keseye benzer bisey gördüm bu bence normal gebeliğe dönecek gibi dedi
1melekannesi3858 Busraatpl bugün gittim başka doktora vajinal muayene etti keseye benzer bisey gördüm normal gebeliğe dönecek gibi dedi
Parinas 1melekannesi3858 üzgünüm matematikçiyim. Böyle şeylerde direkt hesap yapıyorum ezbere konuşmuyorum. Ama doktor deyince bende senin adına ümitlendim. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah. Umarım laboratuvar hatası falan olmuştur
KereminAnnesi58 İnşallah sağlıklı bir gebelik olur Allah sevincinizi yarıda koymasın inşallah güzel haberler alırsınız sivasta mı doktora gittiniz
1melekannesi3858 KereminAnnesi58 yok sivas değil kayseride yaşıyorum ben sivasliyim sağlıklı gebelik değil
Deryayurt 1melekannesi3858 canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki bende burada bı kaç gün önce hep bunları paylasiyodum. Rabbim dualarini kabul etsin inşallah değerin çok güzel artmıştır sağlıkla gelsin inşallah ♥️
1melekannesi3858 Deryayurt canım maalesef atmamış muhtemelen ya kimyasal ya dış gebelik 557.4 idi 690 olmuş sadece
Deryayurt 1melekannesi3858 yaa bu yorumu şimdi gördüm 😔 sağlıksız duruyor evet canım malesef lütfen başka bir doktora gorun dış gebelik olmasın erken teşhis onemli ben yaşadım malesef ameliyat olmak zorunda kladim
1melekannesi3858 Deryayurt aynen şimdi doktora gidiyorum canım.benim çok sağol nasip değilmiş ikinci olacaktı canım şükür yaşayan Bi evladım var Allah ona ömür versin
Parinas 1melekannesi3858 hakkınızda hayırlısı olsun. Kimyasal gibi görünüyor. İnşallah en kısa zamanda sonlanır ve en kısa sürede sağlıklı bi gebelik nasip eder Rabbim. Genelde peşinden hemen sağlıklı hamilelik geçiriyorlar duyduğum
asil15 1melekannesi3858 sivasli hemşehrim uzulme lütfen hayırlısı diyelim bende sagliksiz gebelikten 16 gün önce kurtaj oldum benimki 2 aylik ve çok alışmıştım ümidini yitirme
asil15 1melekannesi3858 şuju söylüyim öncelikle bence değerin yavas yada hızlı artmasi hiç önemli değil benim değerim hep yükseldi hatta 19 bin oldu ama maalesef bos gebelikdi biliyorum çok zor ama üzülmeyin biran önce doktora muane olun inşallah dis gebelik değildir sunuda soyliyim bazen durup yukseliyormus
1melekannesi3858 Parinas doktora gittim başka doktora vajinal muayne etti keseye benzer bisey gördüm bu bence normal gebeliğe dönecek gibi dedi
1melekannesi3858 Deryayurt tekrar doktora gittim vajinal muayene ile keseye benzer bisey gordum normal gebelige donecek gibi dedi doktorum
Deryayurt 1melekannesi3858 ay hadi İnşallah canım benim hayırlısı olsun takip et yinede sen güzle haberler alman dileğiyle ♥️