1melekannesi3858 momBg canım doktorum vajinal muayene ile keseye benzer bisey gördüm bu bence normal gebeliğe dönecek gibi dedi
1melekannesi3858 Parinas doktora gittim başka doktora vajinal muayne etti keseye benzer bisey gördüm bu bence normal gebeliğe dönecek gibi dedi
1melekannesi3858 Busraatpl bugün gittim başka doktora vajinal muayene etti keseye benzer bisey gördüm normal gebeliğe dönecek gibi dedi
Busraatpl 1melekannesi3858 çok sevindim sizin adınıza benimde betam yavas arttıgı için boş gebelik demişti devletteki doktor ama suan için hersey yolunda inşallah sizde daha güzel haberler alırısınız, Rabbim ol derse olduramaycağı şey yok🙏🌸
1melekannesi3858 momBg canım benim değer 563 e düşmüş 690.9 dan düşük yapiyorum ben kanama suanlik yoksa oda başlar inşallah
1melekannesi3858 Parinas cajim bugün gittim kan verdim de 563 e düşmüş değer kendiliğinden düşer mi deger doktor ile görüşemedim yetişmez bugün kan dediler oda çıkmış değer
Parinas 1melekannesi3858 düşer büyük ihtimalle kimyasal gebelik senaryosu aynı. Ama ben sizin yerinizde olsam biraz beklerim 4 5 gün kanamam başlarsa ne ala başlamazsa bi kere daha kan veririm
1melekannesi3858 momBg benim.kanamam yok csnim da beta düşüşe geçmiş bakalim.sali günü tekrar gideceğim senin ilk gebelikmi olacaktı
1melekannesi3858 Parinas zaten evdeyim şuan ben doktorla görüşemedik doktor kanı verince somuc çıkmaz yetişmez dedi biz daha eve gelmeden 1 satte sonuc cikti resmen bizi bile bile eve yolladı bende salı günü tekrar gideceğim bakalim ne diyecekler
Parinas 1melekannesi3858 o zamana düşmüş olur inşallah ama kanama başlamayabilir. Hakkında hayırlısı olsun
Parinas 1melekannesi3858 kanama mutlaka olur vücut atar illa ki geç de olsa. Rahim kalınlaşmış çünkü atması lazım vücudun, kimyasal gebelikte kürtaja gerek olmaz