2erkekannesim Papatyamom44 benim programa göre 5+1 gözüküyor ama benim tahminimce biraz geç döllenme olabilir 4 gün önce gittim ilk 427 di sonra ki 667 olmuş doktor böyle devam eder katlanarak gider dedi önümüzdeki perşembeye randevu aldım
Ceylan1907 bebek_29 aramizda 1 hafta var tek fark ben uyuyamiyorum ve daldiginda birsuru ruya gorup agirlasiyorum
bebek_29 Ceylan1907 canım bende öyleydim çok kötü kabuslar görüyordum rüyamda sürekli korkunç insanlar görüyordum şuanda çok şükür yok rahat uyuyorum
GirlandBoy_Mom Nihaladem 31 haftalık olucaz yazacağıma 30+6 yazmışım 🙈maşallah canım senin bişey kalmamış bi an önce o günlere gitsem keşkee🩷
Esma006 EsoMom_ 29 Mayıs görüş günü hamileliğim geceleri kötü ya kabuslar görüyorum saçma salak sırt ağrısı başka sıkıntım yok şükür
Zeynepkarip EsoMom_ 17+2 ile yola devam bir sonraki ki kontrol 20. Haftada renkli ultrason inşallahü💕💕
Yenianne__ilkbebek1 EsoMom_ 5+3 den selamlar haftaya cuma kalp atışlarını duyacağız insallah yeniyiz buralarda 🌸
Cihanella 16+3 teyiz. İlk kez bir kaç damla bu hafta başında kanamam oldu. Minik bir damarlanma olmuş. O sebeple raporluyuz dinleniyoruz kızışımla 🩷 bir daha olmadı çok şükür 👐🏻🌻 ay sonu kontrolümüz 🫶🏻 folikasit olarak folicus kullandım.
Mavisannexl EsoMom_ 35+3üz Salı günü görüş günümüz nasip olursa kuyruk bel sırt ağrısı ve artık halsizlik yoruyor
Egegayk EsoMom_ hayr bi kız diyorlar bir erkek diyorlar mal doktorlar anlamadım gitti şaka gibi gerçekten
EsoMom_ Egegayk hhhahah sana soranlarda saklıyorsun diye trene giriyorlardır genelde böyledir ya 😃😀😀😀😀
irem_zengn EsoMom_ henüz daha küçük olduğu için bebeğin kalbi tam gelişmediği için doktorum ultrasonda bi cihaz olduğu için önermedi 10. Haftadan sonra sesli baktığını söyledi